Şimdi Ara

Kütüphane vs evde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maalesef üniler yüz yüze her gece anksiyete ataklarıyla başa çıkmaya çalışıyorum keşke online olsaydı ama şu an için durum öyle gözükmüyor.

evde dikkatim dağılıyor ders çalışırken elim direk malum yere + telefona gidiyor bu yüzden kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum fakat bazı sıkıntılarım var. Mesela benim gibi leş tipliyle içlerinden gülüp dalga geçerler mi? Çok büyük bir sıkıntı benim için ne kadar az sosyallik o kadar az hakaret yemek benim için. Bir de bazı kızlar açık giyiniyor kütüphanede falan dikkatim dağılır mı aşırı incelim + blackpille inanıyorum. Trol falan değilim gerçekten sıkıntılıyım antidepresan kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başkan kasma bu kadar ya valla senin yerine ben üzüldüm geçer gider her şey s.et yoksa biter mi bu hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duncan212 -- 13 Eylül 2023; 0:32:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen kütüpte çalış insan yüzü gör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çalışmadığıma pişmanım ama çalışmak her yerde her şartta yapılabilen bir şey olmalı, böyle bir meleke kazanılmalı. Bankta otururken bile alışılmalı mesela.

• Ben de çirkinim blackpille kısmen inaniyorum da. Tipimle benim de cok dalga gecildi ama kütüphane sosyal bir ortam degil ki. Oraya ders icin gidiyorsun kendini begendirmeye degil. Bence kendini ev kutuphane diye sartlama. Kutuphaneden sıkılırsan eve geç. Evden sıkılırsan kütüphaneye geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bunun sonu yok.Korkularının üzerine gidersen her şeyin aslında düşündüğün gibi olmadığını anlayacaksın çık dışarı bir insan yüzü gör tavsiyem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.