Şimdi Ara

kutupayısı.com güvenilir mi? (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamlar. Bu siteyle daha önceden bir alışveriş tecrübesi olan var mı? İnternet üzerinden sipariş verdim geçenlerde. Vermeden önce aradığımda eleman aynı gün verilir dedi. Bugün aradım, dün yetişmemiştir, ama bugün verilecek dediler. Hala bekleyen sipariş statüsünde. İnternette olumsuz yorumlar var ama benim hatam, sipariş vermeden önce hiç araştırmadım. İyi veya kötü bir fikri olan var mı? Eğer bir sakatlık varsa iade isteyeceğim.

Not: Beyler bahtsız bedevi esprisine falan hiç girmeyin. Dediğim gibi konu ciddi. Ona göre iade isteyeceğim adamlardan.

• İlk kez duyuyorum boyle bir site adini
    Hepsi burada hizlial kliksa ereyon gibi firmalar varken kutupayisi.com dan ne aldinizki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimone kullanıcısına yanıt
    Outdoor malzemeler satan bir site hocam.
    Headwear tarzi bir sey aldim. Ama dedigim gibi olay bu su an.
    Internette o yorumlari okuyunca da killandim biraz ne yalan soyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapida odeme varsa oyle al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 27 Haziran 2014; 1:53:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buff ları iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronco

Outdoor malzemeler satan bir site hocam.
    Headwear tarzi bir sey aldim. Ama dedigim gibi olay bu su an.
    Internette o yorumlari okuyunca da killandim biraz ne yalan soyleyeyim.

Konuya baktıktan sonra ben de yorumları okudum internetteki.Çok fazla bir şey kaptırmamış olmanı ümit ediyorum
  • Siparişi kredi kartından verdim vallahi hocam. Buff almıştım. Yarın da aynı şeyi söylerlerse iade için başvururum herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    supplementler.com güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siteye girdim satılıkdır yazdı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

buff ları iyidir

+

Toplam 3 tane aldım aldırdım sorun çıkmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende buff aldım hocam siteden,stoklarında olmayan ürünü satıyorlar ürünün kargoya verilmesi 10 günü bulmuştu yok gümrükte takılmış mış..Birde ürünü geç yolladıkları için yanında hediye buff vereceklerini söyleyip,dandirik bir anahtarlık yollamışlardı. Asla alışveriş yapılmaması gereken bir site..
  • xxjamesbond kullanıcısına yanıt
    İnternetteki şikayetlerde bunun üzerine hocam. Bende Buff aldım. Muhtemelen aynı olay olacak.
  • Stanley markasının ithalatçısı. hediye gelen Stanley termos6. ayında sızdırmaya başlayınca firma ile iletişime geçmeye çalıştım. Ama maalesef hiçbirşekilde ulaşılamıyor. defalarca mesaj formunu doldurdum sikayetvar a yazdım sosyal medyadan mesajlar attım. adamlarda tık yok. Böyle bir markaya insanlar bir sürü para ödüyorlar ama satış sonrası hizmet alamıyorsun. bana hediye geldiği için daha fazla uğraşmadım.

Kısacası uzak durulması gereken bir firma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.