Şimdi Ara

Kutulu oyunlardaki kitapçıklar tarih olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitapçık olmasın, oyun kapağı olmasın ve kutuda olmasın hepsi doğaya zarar veriyor dimi

bunlarda sağlam saçmalıyorlar :) eski köye yeni adet dedikleri bu olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Kitapçık severdim ben ya
    Madem kitapçık yok indirim yapsınlar o zaman

Orijinalden alıntı: Gintoki

Kitapçık kalkar,kutu kalkar ama nedense fiyat inmez hiç.Yeni çıkan oyunların kutulu versiyonu 60$ psn de satılan dijitali versiyonu 60$.Kutu ve kitapçık masrafının fiyattan düşüldüğü yok.

Katılıyorum. Kitapçık kalkarsa 10 $ daha ucuza versinler eşoğlu eşekliğin anlamı yok. Amaç kağıt masrafını indirmek sonra disc olayıda bitecek ama fiyatlar inmeyecek yok ya ? Bence PSN'de çıkan oyunlar 40 $ dan satılmalı ama 2 ay da anca 40 $ iniyor ya da inmiyor.

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Kitapçık kalkar,kutu kalkar ama nedense fiyat inmez hiç.Yeni çıkan oyunların kutulu versiyonu 60$ psn de satılan dijitali versiyonu 60$.Kutu ve kitapçık masrafının fiyattan düşüldüğü yok.

Katılıyorum. Kitapçık kalkarsa 10 $ daha ucuza versinler eşoğlu eşekliğin anlamı yok. Amaç kağıt masrafını indirmek sonra disc olayıda bitecek ama fiyatlar inmeyecek yok ya ? Bence PSN'de çıkan oyunlar 40 $ dan satılmalı ama 2 ay da anca 40 $ iniyor ya da inmiyor.

Konuya dönersek, burada ağaç konusu bahane, yoksa durduk yere adamlar kitapçıkları çıkarmak istiyoruz diyemezler tabii çakallar. Kâr etmek için yapıp ağaçları bahane olarak sundukları bir saçmalık örgüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 3 Ekim 2012; 2:03:27 >

• Yurtdışında alınmış kararlar bizleri ilgilendirmez. Türkiye 'de bu oyunlar satılıyorsa kutunun içinde kullanma klavuzu olmak zorunda. Tüketici kanununda açık ve net bir şekilde belirtirki "kullanma klavuzu olacak ve Türkçe olacak" (cd olarak kabul görmüyor)

Eğer kullanma klavuzsuz verirlerse ben hemen alayım en yenilerinden birsürü oyun, oynarım oynarım sıkılınca kullanma klavuzu yok diye iadeye götürürüm (tabi kabul etmezler) hakem heyetine verdiğinizde kanun gereği geri almak zorunda kalacaklar böylece kendi hataları sayesinde bedavaya oynamış olucam.

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Yurtdışında alınmış kararlar bizleri ilgilendirmez. Türkiye 'de bu oyunlar satılıyorsa kutunun içinde kullanma klavuzu olmak zorunda. Tüketici kanununda açık ve net bir şekilde belirtirki "kullanma klavuzu olacak ve Türkçe olacak" (cd olarak kabul görmüyor)

Eğer kullanma klavuzsuz verirlerse ben hemen alayım en yenilerinden birsürü oyun, oynarım oynarım sıkılınca kullanma klavuzu yok diye iadeye götürürüm (tabi kabul etmezler) hakem heyetine verdiğinizde kanun gereği geri almak zorunda kalacaklar böylece kendi hataları sayesinde bedavaya oynamış olucam.

Pek sanmıyorum çok rahat bir şekilde satarlar.Kanunda Türkçe olacak yazmışsın piyasada çıkan konsol oyunlarında ben hiç Türkçe kılavuz görmedim sony nin tr oyunları hariç.Bir tek aral in pc oyunlarında gördüm o da kendi basıp koyuyor oyunun orjinal kılavuzu yine ingilizce.

• Kitapçığı geçtim, kutulu oyunlar bitecek yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 3 Ekim 2012; 12:36:21 >

Nereden kissak, calsak maaliyeti dusursek ama oyunculari ayni fiyattan yolsak diye dusunuyor arkadaslar. 2 kisilik kardeslik degil 100 kisilik kardeslikte mustahak yapimcilara.

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Yurtdışında alınmış kararlar bizleri ilgilendirmez. Türkiye 'de bu oyunlar satılıyorsa kutunun içinde kullanma klavuzu olmak zorunda. Tüketici kanununda açık ve net bir şekilde belirtirki "kullanma klavuzu olacak ve Türkçe olacak" (cd olarak kabul görmüyor)

Pek sanmıyorum çok rahat bir şekilde satarlar.Kanunda Türkçe olacak yazmışsın piyasada çıkan konsol oyunlarında ben hiç Türkçe kılavuz görmedim sony nin tr oyunları hariç.Bir tek aral in pc oyunlarında gördüm o da kendi basıp koyuyor oyunun orjinal kılavuzu yine ingilizce.

illede kitapçık olmak zorunda değil, mesela arka kapak sayfasında da nasıl kullanılacağı yazıyorsa kanun bunu da kabul ediyor. Genelde benim aldığım oyunların içinde çıkan kitapçıklarda hep yazmışlar, "cd yi çizmeyin, güneşte tutmayın, cd yi cd-rom a şu şekilde koyun vb." bunlar varsa yeterli sayılıyor, benim bahsettiğim bu yazıları bile yazmadıkları durumdur. Böyle birşey de yok sanırım çünkü, illaki arka kapağında aşağılarda yazıyor çoğu oyunda, "güneşten koruyun, çizmeyin vb." diye, bunada kanunun açığını yakalamak deniyor işte. :)

• Madem kitapçık olmayacak, o zaman indirim yapmaları gerekir.

Orijinalden alıntı: VioleGrace

Madem kitapçık olmayacak, o zaman indirim yapmaları gerekir.

Aksine fiyat artıyor adamlar dijital versiyonlarını bile kutulu fiyatından satıyorlar.

• Kitapçıksız kutu mu olur

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

İnşallah butun oyunlar kitapciksiz olur. Boylece spot ve 2. el piyasası canlanir.

Satıcısın sanırım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.