Şimdi Ara

Kutulu oyun bulmada sıkıntı yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam 8 gibi yemek için dışarı çıktım oyunu bulamazsam döndüğümde online key alacaktım,hem D&R'da hem Mediamarkt'da oyun vardı kutulu almak isteyen arkadaşlar için bilgi olsun dedim.

• Fiyati neydi acaba?
    D&r ve media markette farkli miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Biraz alakasız olacak ama, klavye Logitech G103'mü? Eğer o ise (veya değilse modelini yazarmısın dostum) memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Biraz alakasız olacak ama, klavye Logitech G103'mü? Eğer o ise (veya değilse modelini yazarmısın dostum) memnunmusun?

Konu sahibi ben degilim ama cevap vereyim. Klavye Logitech G105. Bende de var ve memnunum. Mekanik klavye almayacaksaniz alinabilecek en iyi klavyelerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Konu sahibi ben degilim ama cevap vereyim. Klavye Logitech G105. Bende de var ve memnunum. Mekanik klavye almayacaksaniz alinabilecek en iyi klavyelerden.

Mekanik almayı düşünüyorum ama çok pahalı malesef Biraz daha bekleyeceğim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Mekanik almayı düşünüyorum ama çok pahalı malesef Biraz daha bekleyeceğim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Rica ederim
    Benim de mekanik için bütçe sıkıntılıydı. Araştırıp bunu aldım. Pişman da olmadım şimdiye kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.