Şimdi Ara

KUTARAGI, YAMAUCHI, KOJIMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu üçünün insan olduğuna inanmamaya başladım. Gerçi Kutaragi emekli oldu ama yaptıkları ve politikası onun ne deli bir adam olduğuna dalalettir. Ne de olsa Playstation'un yaratıcısı.

Diğer ikisinin ise insan olmadığı apaçık ortada, yani ne bileyim; büyük bir sektörde çalışıyorsunuz ve aç, paragöz, acımasız rakipleriniz var ama yinede bildiğinizi okuyor ve ortaya anormal güzellikte yapıtlar çıkarıyorsunuz, diğerleri ağzı açık seyrediyor...

Şu anda Japon oyunlarının bir şekilde kültürlerini ihraç ettiğine inanıyorum. Düşünsenize II. Dünya savaşından sonra yenik çıktığınız ülkenin gençlerinin zihninde üstün insan modelinin kendinizle oluşturdunuz. Çoğu Amerikan gencinin ağzının suyu aka aka bu oyunları oynadığını, çizgi filmleri seyrettiğini, Japon dövüşcülere özendiğini biliyoruz. Yok mu aranızda böyle tipler?

Bu üç harika adama açıkçası imreniyorum, acaba diyorum ülkemizde bu kişilkte insanlar var mı, imkanları olsa bu tip ürünler ortaya çıkarabilirler mi?

Düşünsenize dehşet bir geçmişimiz var, o kadar çok roman, oyun ve film malzemesi var ki: insan işe bir dalsa ne yapacağını şaşırır. Fantastik tiplemelerden tutun gerçek savaş kahramanlarına kadar... Gulyabani, tepegöz, Boğaçhan, Kurt, Seyit Onbaşı, Fatih Sultan, Kanuni ve Atatürk. Birileri artık bir yerden başlasın diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 18 Temmuz 2007; 17:48:38 >

• Türkiye'de bu dediklerinin olması çok ama çok zor ama keşke olsada bizde o günleri görebilsek. Millet karşısındakini nasıl dolandıracağını düşünüyor kaldiki ortaya güzel birşeyler çıkartsın çok ama çok zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Türkiye'de bu dediklerinin olması çok ama çok zor ama keşke olsada bizde o günleri görebilsek. Millet karşısındakini nasıl dolandıracağını düşünüyor kaldiki ortaya güzel birşeyler çıkartsın çok ama çok zor...

Zor olduğu herkesçe bilinen bir gerçek, bu şahısların karakterlerinde adeta Türk milletinin karakter yapısını görüyorum, hele Kojima, adam ne ağırbaşlı, utangaç birisi öyle, sanki yoldan bir adam. Türkler şimdi bildiğimizin aksine çalışkan milletdir, yoksa bu tarih alavera, daleverayla kurulmazdı, kurulamazdı.

Artık yeni çağın fethedileek alanlarını görmek zorundayız, belkide aradığımız kahraman sizsinizdir...
  •  KUTARAGI, YAMAUCHI, KOJIMA

Açıkçası benim amacım, Türk oyun şirketinde kompozitör olarak görev yapmak.

Genç Parti (cidden diyorum, ayrıca sadece bir fikir tartışma çıkartmak değil) bu tür şeylere destek verir gibi birşey hissediyorum. Gerek maddi gerek manevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 18 Temmuz 2007; 17:04:35 >
  • Demek istediğimde işte tam olarak buydu, çoğumuzun içinde ne aslanlar yatıyor...

Ama ben olayı partilere veya herhangi bir güce odaklamak istemiyorum. Tüm oyun geliştiricileri işe ufak ufak başlıyor. yapıyorlar küçük bir oyun bedava paylaşıyorlar. Tutarsa daha sonra shareware tadında küçük oyunlara bir müddet devam. Ardından şirketlerini kurup kendi piyasalarını kendileri yaratıyorlar, bu hep böyleydi, bundan sonrada herhalde böyle olacak.
  • basliga bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: GREvV

basliga bak

Ne demek istediniz? Pek açık değil, yoksa bağlantı kuramadınız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Super Nintendo (SNES) krallığı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız Kuturagi değil.. Kutaragi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yalnız Kuturagi değil.. Kutaragi

Uyarı dikkate alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.