Bildirim
Kütahya'ya nasıl gidilir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben bildiğim yöntemi söyleyeyim sana ,
ilk önce eskişehire gel otobüsle sonra otogarda ineceksin eskişehirde ve içeri girip Eskişehir - Kütahya bileti alacaksın ve Eskişehirden Kütahyaya giden arabaya binecen
merak etme diğer yerler gibi kro yok eskişehirde yani çekinme eğer utangaç biriysen -
Yarın ben de gidiyorum kütahya ya ...ama izmir den..
başlığı görünce şaşırdım ya... -
Ailecek gitedeğiz inşallah.. Otobüs bize uymaz..
Yine de zahmet edip yorum yazdığınız için sağolun.. -
ben 10 defa geçtim Kütahya' dan. En kısa güzargah:
İstanbul - Anadolu Otobanının Sakarya' ya kadar takip edeceksin. Sakarya' ta geldiğinde Bilecik tabelasını göreceksin. Kıvrımlı ve zahmetli Bilecik yolunu geçince İnönü tabelasını göreceksin. İnönü' den hemen sonra Kütahya tabelasını görürsün zaten.
Aslında hiç tabela kontrol etmeden Sakarya' dan dümdüz güneye in direkt Kütahya.
Dikkatli sür. -
Teşekkürler.. Kıvrımlı tamam da zahmetliden kasıt nedir ? Kıvrımlı olması mı zahmetli
Rahat bir yolculuk olsun istiyoruz uzun olması mühim değil. Bir de mesafe kaç km bilgin var mı ? -
Zahmet:
Yol kıvrımlı ve daracık olduğu için önüne çıkar bir kamyon km lerce onun ardında saatte 30km hızla gidersin.
İstanbul - Kütahya Tahmini 350 km. -
Anladım.. Çok teşekkür ettim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X