Şimdi Ara

KÜTAHYA DA OTO EXPERTİZ YAPAN YER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yarın kütahyadan araç alacağım. Oto Exper yapan bir firma bulamadım yahu. Bilgisi olan var mı? Kütahya merkez de aracı gösterebileceğim sağlam bir yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kütahya da şen otogaz yapıyor diye biliyorum, ama arayıp sormakta fayda var

(0274) 231 7374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom 43 -- 7 Temmuz 2014; 5:20:51 >
  • Arayacağım başka fikri olan?

• Arkadaslar bende dusunuyom hemde konu canlansin yapan bir yer varmi bide bu arkadas nerde yaptirdi memnun kaldimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Boldmstr

Arkadaslar bende dusunuyom hemde konu canlansin yapan bir yer varmi bide bu arkadas nerde yaptirdi memnun kaldimi

kütahya eskişehir arası yarım saatlik mesafe, aracı alın eskişehire götürün, hem şehirler arası yolda denemiş olursunuz
  • Şenotogaz var. 101nokta expertiz yapıyor fakat dyno yanlış ölçüm yapıyor. Benim aracı fabrika verisinden 10hp fazla ölçtüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

Şenotogaz var. 101nokta expertiz yapıyor fakat dyno yanlış ölçüm yapıyor. Benim aracı fabrika verisinden 10hp fazla ölçtüler.

Peugeout yetkili servisinde yaparlarmi cunku garanti olsun diye arac alirken en az 2 yere giderim hic tanimadigim birinden hem araba alcam sonra arkadan kovalamaktansa... tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldmstr -- 21 Mayıs 2015; 23:13:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şen otogaza sakın güvenme yanlış ölçüm yaparlar hem de 100tl paranı alırlar. ön çamurluklar ve kaput komple düzeltilmiş ve boyalı arabayı boyasız diye expert yaptıklarını bizde sanayideki ustamdan duydum.

ayrıca kütahya eskişehir arası yarım saat değil 1 saat yol 78km. kütahyada aracı alacağın adam götürüp getirmeye razı olmaz.
  • quote:

quote:

Şenotogaz var. 101nokta expertiz yapıyor fakat dyno yanlış ölçüm yapıyor. Benim aracı fabrika verisinden 10hp fazla ölçtüler.

Peugeout yetkili servisinde yaparlarmi cunku garanti olsun diye arac alirken en az 2 yere giderim hic tanimadigim birinden hem araba alcam sonra arkadan kovalamaktansa... tesekkur ederim

Yaparlar büyük ihtimal. Ayrıca Renault bayisi de bizim arabaya yapmıştı takasa verirken. Ama dışarıdan gelen araçlara ücretli olarak yapıyorlar mı bilmiyorum.

• quote:

quote:

Yapamazlar çünkü dyno yok. Kompresyon testi yapabilirler belki, oda 2 saat sürer. En iyisi, iyi bir motorcu ve kaportacı bulup aracı göstermek. Boya makinası çoğu kaportacıda var zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.