Şimdi Ara

Kusuruma bakmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar sizi kastetmemiştim, kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55SuperSpy55 -- 26 Aralık 2017; 21:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35 yaşındayım bf1, bf4, cod3-4-5-6-7 tüm serileri gta v hepsi orjinal oynuyorum eğleniyorum a sosyalde değilim, ama artık oynamamaya başladım çünkü sıkıntı veriyor oyunlar stres yapıyor en iyisi oynamamak...
    Anakart Asus P8H77-V LE İ7 3770. HyperX DDR3(4x3)1600mhz. SamsungEvo SSD-480GB.+1TB.Sata3 64MB.Seageta, Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gamingx 4GB 128 BİT, Windows10 pro 64bit(orjinal), Akasa Cobra 850Watt kasa, Samsung 2270 DVİ 22"LCD...
    İŞYERİMDEKİ: Asus M5A97 R2.0 Amd 970, cpu; Amd FX-8320 3,50 (OC-4.20Ghz.) Kingston 12GB.ddr3 1600mhz, ASUS R9 270 2GB 256 BİT. Hight Power 600W+80Bronze. Kingston 120SSD+WD HDD 1TB. SATA3 64mb. Philips 190V4LSB/01 DVI win10 pro 64bit.
  • Hayatımda iki defa hileyle oyun bitirdim, biri Crysis 2 ve diğeri de PS1'e özel çıkmış Toy Story 2. :D Bunun dışında hileyle GTA V, GTA IV ve GTA San Andreas bitirdim, PS1'e özel Spiderman 1 ve Spiderman 2. Yani hayatımda toplamda 7 oyun bitirdim. Bir tane Steam hesabım var. 6 oyun var, 4'ü çerezlik. 2'si uzunca ve kaliteli. (Grid 2 ve Just Cause 3) Steam hesabıma başka da oyun almayı düşünmüyorum. Origin var, Crysis 3 yüklüydü, onu da bitiririm ama ne zaman bitirirsem artık. :)

Yani hayatımda öyle fazla oyun oynamış biri değilim ama asosyalim. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunları severim arkadaşım da var asosyalim sanırım
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynayan insanların asosyal olmasından ziyade, asosyal olan insanlar genelde oyun oynar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cemal1982

35 yaşındayım bf1, bf4, cod3-4-5-6-7 tüm serileri gta v hepsi orjinal oynuyorum eğleniyorum a sosyalde değilim, ama artık oynamamaya başladım çünkü sıkıntı veriyor oyunlar stres yapıyor en iyisi oynamamak...

Senaryoyu oynarken stres yapuyor mu?

Orijinalden alıntı: v. Persie

Oyun değil de anime izleyen biri büyük ihtimalle boş adam çıkıyor. Bi de ws durumuna japonca seyler yazarlar.

anime güzeldir

• Bende oyun oynuyorum steam origin kolay hesaplarım var asosyal miyim bilmiyorum konuştuğum el parmaklarını geçmeyecek kişiler var psikolojim bozulmadan önce de bu haldeydim ve psikoloji gitmeden önce mutluydum

En son ne zaman eskiden yakın olduğun ama şimdi görüşmediğin veya görüşsem iyi olurdu dediğin bir kişiyi dışarı bir şeyler yapmak için çağırdın? İnsanlara bazı şeyleri göstermeden sana geri dönüş sağlamazlar. Sana tavsiyem ya o görüştüğün kişilerle ilişkini kuvvetlendir ya da kimlerle görüşmek istediğine karar verip bir adım at
  • zombi virüsü olayına kafayı taktım belki küçümseyeceksiniz ama plague inc oyununu çözmeye çalışıyorum nasıl herşeyi açabilirim bu oyunda bilen varmı?Ne yapayım yani bir virüsün çalışma şeklini çözeceğim diye gidip virolog mu olayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 26 Aralık 2017; 21:2:2 >

yine de kötü değişim bazen tak tak indiriyorum baya tecrübem var multi olarak zamanında bf3 te estiriyodum ama herkes deli gibi oynuyo.

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bf 1 millet kafayı yemiş dün satın aldım saniye yaşatmıyolar.

yine de kötü değişim bazen tak tak indiriyorum baya tecrübem var multi olarak zamanında bf3 te estiriyodum ama herkes deli gibi oynuyo.

İnternetimiz adsl olduğu sürece anında indiriyorlar aynen, fiberde durum nasıl onu merak etmiyo diilim aslında...
    Anakart Asus P8H77-V LE İ7 3770. HyperX DDR3(4x3)1600mhz. SamsungEvo SSD-480GB.+1TB.Sata3 64MB.Seageta, Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gamingx 4GB 128 BİT, Windows10 pro 64bit(orjinal), Akasa Cobra 850Watt kasa, Samsung 2270 DVİ 22"LCD...
    İŞYERİMDEKİ: Asus M5A97 R2.0 Amd 970, cpu; Amd FX-8320 3,50 (OC-4.20Ghz.) Kingston 12GB.ddr3 1600mhz, ASUS R9 270 2GB 256 BİT. Hight Power 600W+80Bronze. Kingston 120SSD+WD HDD 1TB. SATA3 64mb. Philips 190V4LSB/01 DVI win10 pro 64bit.
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    bende ping 32-33 arası . benimki pinngden değil adamlar çok iyi oynuyor bazen doğduğum yerde ölüyorum😅😅. silahları da benden iyi. ama bi haftaya falan çözerim ondan sonra onlar düşünsün

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.