Şimdi Ara

Kusura Bakmayın Ama Aptallık Yapmışız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu geçen senede vardı çoğu maçta da var. Emre,baroni,volkan vs kasti maçı geriyor.Tribünleri geriyor. Ağzım açık kalıyor neden böyle yapıyorlar iç bir şey yokken. Ha melo da az değil ama ona cevap vermez iki adamlık yaparsan o da utanır yani.

Her iddasına varım emre bugün germeyip adam gibi kendi oyunumuzu oynasak en az 2 tane atar maçı da alırdık. İkinci yarı emre çıktı 10 kişi daha iyi oynadık yahu.

• Sizde Emre bizde Melo hakem ve tribüne oynadılar bugün. Zaten ikisi de atıldı. Diğer sarı kartlar maç çok sert geçtiği için oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreyi atmasını anladıkta meloyu neden atmadı daha doğrusu atamadı.Adam tahriğin dibine vurdu resmen
  • Emre'ye yapılan faullerde aşırı fazlaydı. Bence bu maçta Emre'yi sinirlendirmek amaçlanmış olabilir. Bilmiyorum valla derbi bu neden gerildiki bizimkilerde. 13 puan fark var rahat rahat oynayın maçınızı. Ama işte hakemde bize çalıştı sadece faul faul faul faul faul kart kart kart kart dogal olarak oyuncularda sinirlendi.
  • Bir Galatasaraylı olarak sizi tebrik ederim.. Emre için söylenecek fazla bir şey yok.. Geçmişi, yaptıkları, yaşadıkları (İngiltere dahil) ortada.. Volkan her yıl oynanan derbilerde kendini ve karakterini ortaya koyuyor.. Lincoln'un üstüne yürüdüğü derbiden itibaren her derbide vukuatı var. Maçtan sonra adamlıktan bahsediyor.. Sen kalecisin arkadaş, neden her pozisyonda kalenden çıkıp gelip insanları tahrik ediyorsun..

Melo için söyleyecek şey bulamıyorum.. Bugün var yarın olmayacak bir oyuncudur. Ama şöyle bir tespitim de var, Volkan ve Emre futbolu bıraktıktan sonra bu kadar olay yaşanmayacaktır Fener - Galatasaray derbilerinde.. Yeter ki Gökhan Gönül, Bekir, Caner, Sabri de onlara özenmesinler...
  • Emre'nin atılmasından önce Melo atılmalıydı zaten hakem sertliğe ve provokasyona çanak tuttu.Neyse kaybettiğimiz bir unvan yok.Sadece bir maç kaybettik.Nasılsa Gs,bir deplasmanda daha berabere kalır biz de kompanse etmiş oluruz bu mağlubiyeti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Sizde Emre bizde Melo hakem ve tribüne oynadılar bugün. Zaten ikisi de atıldı. Diğer sarı kartlar maç çok sert geçtiği için oldu.

Emre yerden kalkmadi. Oyundan atilana kadar 40dk boyunca gs oyunculari emreyi sinirlendirmek icin ellerinden geleni yaptılar, zafer gosterisinide melo yapti. kimse kem kum etmesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maçtan önce volkan'ın "galatasaray maçları bizim en kolay maçlarımız, hem bu sefer öyle yenelim ki bütün galatasaraylılar ağlasın" demesi bütün gerginliklere hazırlıktır. rakip futbolcuların nasıl hissetmesini bekliyorsunuz?
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Emre zaten sütten çıkmış ak kaşık..

Yapmayın lütfen, kendisi daha 19 yaşındayken Leeds maçında gördüğü kırmızı karttan sonra Fatih Terim tarafından boşuna azarlanmadığını herkese ispat etti. Etmeye de devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Sizde Emre bizde Melo hakem ve tribüne oynadılar bugün. Zaten ikisi de atıldı. Diğer sarı kartlar maç çok sert geçtiği için oldu.

Her zaman hıyanetliği düşünüp zaten emreyi kışkırttılar.Başından beri planı buydu mancininin.

• Bülent Yıldırım delikanlı olsaydı gram adamlık olsaydı içinde Melo'yu da atardı. Daha ilk dakikalarda Emre'ye diz atan o. Kuyt'a yaptığı yumruklu kafa müdahalesi de var. Ama adam 80 lerde atıldı komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Bir Galatasaraylı olarak sizi tebrik ederim.. Emre için söylenecek fazla bir şey yok.. Geçmişi, yaptıkları, yaşadıkları (İngiltere dahil) ortada.. Volkan her yıl oynanan derbilerde kendini ve karakterini ortaya koyuyor.. Lincoln'un üstüne yürüdüğü derbiden itibaren her derbide vukuatı var. Maçtan sonra adamlıktan bahsediyor.. Sen kalecisin arkadaş, neden her pozisyonda kalenden çıkıp gelip insanları tahrik ediyorsun..

Melo için söyleyecek şey bulamıyorum.. Bugün var yarın olmayacak bir oyuncudur. Ama şöyle bir tespitim de var, Volkan ve Emre futbolu bıraktıktan sonra bu kadar olay yaşanmayacaktır Fener - Galatasaray derbilerinde.. Yeter ki Gökhan Gönül, Bekir, Caner, Sabri de onlara özenmesinler...

Tarafsızmış gibi fanatik yorumu

• quote:

Haklısınız Emre zaten sütten çıkmış ak kaşık..

Yapmayın lütfen, kendisi daha 19 yaşındayken Leeds maçında gördüğü kırmızı karttan sonra Fatih Terim tarafından boşuna azarlanmadığını herkese ispat etti. Etmeye de devam ediyor.

Ben emre sutten cikmis ak kasik gibi bir sey yazmadim tekrar okuyun.
    bugun yapilandan bahsettim.

• Sizinki de fanatik değerlendirmesi olmuş. Yine de saygım var.. Ama benim yorumumu birçok kişinin de paylaştığını söyleyebilirim. Son zamanlarda milli takımın başarısız olmasının da sebebi budur. Sabri ile Volkan birbirlerine küs olacaklar ve sonra aynı milli forma ile maça çıkacaklar.. Olmaz maalesef, çirkef Türk futbolcularının Türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor. Yabancılara zaten yol verirsin gider..
  • hala emreye laf eden var hem de fenerli. uslanmazsınız.
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün yapılanın nedenini ortaya koydum. Neden insanlar Emre'yi kışkırtıyor da Selçuk İnan'ı kışkırtmaya çalışmıyor.. Hadi ona taraflı yorum der bazı arkadaşlar, neden Emre'nin üzerine bu kadar sert oynanıyor da Kuyt üzerine oynanmıyor.. Sebebi yazdıklarımda.. Emre'nin ak kaşık olmamasında..

7'sinde neyse 70'inde de o olacak Emre..
  • quote:

Sizinki de fanatik değerlendirmesi olmuş. Yine de saygım var.. Ama benim yorumumu birçok kişinin de paylaştığını söyleyebilirim. Son zamanlarda milli takımın başarısız olmasının da sebebi budur. Sabri ile Volkan birbirlerine küs olacaklar ve sonra aynı milli forma ile maça çıkacaklar.. Olmaz maalesef, çirkef Türk futbolcularının Türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor. Yabancılara zaten yol verirsin gider..

Yol verirsin gider dediğin adam kaç senedir burda ve Türk futbolunu katlediyor.Taraftarınızda aynı şekilde kaç yıllık futbolcunuz selçuğa demediklerini bırakmadılar.

• quote:

Ben de bugün yapılanın nedenini ortaya koydum. Neden insanlar Emre'yi kışkırtıyor da Selçuk İnan'ı kışkırtmaya çalışmıyor.. Hadi ona taraflı yorum der bazı arkadaşlar, neden Emre'nin üzerine bu kadar sert oynanıyor da Kuyt üzerine oynanmıyor.. Sebebi yazdıklarımda.. Emre'nin ak kaşık olmamasında..

7'sinde neyse 70'inde de o olacak Emre..

Bunu anlamak icin sorular sormayan gerek yok emre cabuk sinirlenebilen birisi. Gidip gokhan üzerine oyanamz emreye oynar.
    Bugun cok acik ve netti tekrar soyluyorum azicik objektif olan insan bugun bunu gorur.

Iyi geceler.

• Her Galatasaray maçına savaşa hazırlanır gibi hazırlanıyorsunuz sonra gerginlik felan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercekaltinda.com

quote:

Sizinki de fanatik değerlendirmesi olmuş. Yine de saygım var.. Ama benim yorumumu birçok kişinin de paylaştığını söyleyebilirim. Son zamanlarda milli takımın başarısız olmasının da sebebi budur. Sabri ile Volkan birbirlerine küs olacaklar ve sonra aynı milli forma ile maça çıkacaklar.. Olmaz maalesef, çirkef Türk futbolcularının Türk futbolundan temizlenmesi gerekiyor. Yabancılara zaten yol verirsin gider..

Yol verirsin gider dediğin adam kaç senedir burda ve Türk futbolunu katlediyor.Taraftarınızda aynı şekilde kaç yıllık futbolcunuz selçuğa demediklerini bırakmadılar.

Bakın, benim yazdıklarıma cevap olarak yazdıklarınız başka konuyla alakalı.. Yani bu durum benim bahsettiklerimin yanlış olduğunu göstermez. Sizin de haklı olduğunuzu göstermez.. Konu içinde konu açmış olursunuz..

Melo'yu burada savunacak bir durumum yok.. Savunmam da.. Savunanı da tanımam.. Ancak Melo 3 yıldır Türkiye'de top oynamakta, benzer sorunları yaşayan ve yaşatan oyuncular Fenerbahçede'de hala oynamakta.. Rıdvan Dilmen bugün güzel bir şey söyledi Melo gibi oyuncuların Türkiye'de top oynamaları yasaklanmalı dedi.. Aynı cümleyi geçen sene Meireless içinde söylemişti.. Yabancı oyuncular biraz daha farklı değerlendirilmeli..

Selçuk konusu ise bambaşka bir konudur. Bizim tartıştığımız konu ile yakından uzaktan alakası yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.