Şimdi Ara

Kuşumun Cinsiyeti mi Değişiyor ? Lütfen bir bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 02 Ekim 2013 tarihinde yavru olarak aldığım bu kuşu aynı hafta içerisinde cinsiyetini öğrenmek için buraya bir konu açmıştım ve herkes erkek olduğunu söylemişti. yani erkek olduğunda herkes hemfikirdi:) yanlız kuşumun ceresinin rengi değişti ve bende az önce internetten çerelerle ilgili bir araştırma yaparken şu fotoğrafı gördüm >>
    (sol altta bulunan kuşun ceresi benim kuşumun şuanki ceresine benziyor) ve kaç aydır erkek diye bildiğim kuşumun aslında dişi olduğunu düşünmeye başladım ama tabi emin değilim sizlerede danışmak istedim? muhabbet kuşumun zaman içerisinde cere renginin nasıl değiştiğinin fotoğraflarını aşağıya koyuyorum. sizlerde bir bakın, sizce bu kuşun cinsiyeti nedir ?

İlk aldığım zamanlardaki hali:

daha sonra cere rengi açılmaya başlıyor

ve şuan gelinen son cere rengi

az önce çektiğim 2 fotoğraf daha

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• çok net dişi dostum koyu kahve rengi şuansa kızısmıs kus
  • Kesinlikle dişi, eş alırsan iyi olur. Kuş baya kızışmış
  • arkadaşlar yanlız ben bu kuşu alalı 2 ay 5 gün oldu, aldığım zamanda kuş daha 1 aylık taş çatlasın 2 aylık deniyordu, hadi 2 aylıktı diyelim 2 aydırda bende duruyor desek 4 aylık hadi 4,5 aylık olsun diyelim tahminen.. 4,5 aylık bir kuşun çiftleşmek istemesi mümkün mü? kuşların çiftleşebilmesi için en az 9 aylık olmaları gerekmez mi? tabi burada diğer bir ihtimalde bana kuşu 1-2 aylık diye yutturmuşlar mı? yani ben en az 6-7 aylık bir kuş mu almışım ilk aldığımda? yok 4,5 aylık bir kuşun kızışma ihtimalide var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 7 Aralık 2013; 17:40:53 >
  • siz 2 aylı sanıyor olabilirsiniz aldığınızda ama o kuş 1 yaşına yakın hatta üstünde olabilri
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

siz 2 aylı sanıyor olabilirsiniz aldığınızda ama o kuş 1 yaşına yakın hatta üstünde olabilri

yani 4-5 aylık bir kuşun ceresinin bu şekilde olması mümkün değil mi?
  • kuş kesinlikle kızışmış bir dişi ve eş alırsan buıcır bıcır yavruların olur vede 1.2 yaşında falna bişe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuş tahmini 8-10 ay civarı.
  • Kızışmış bir dişi ortalama 1 yaşında.
  • Ooo koyu kahve olunca kizismis mi oluyor. Aynen benimkininde gagasi koyulasti . bu durumda ne yapmam gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.