Bildirim
Kuşumu erken saldım ne yapmam gerek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
erken çıkarmak diye bir kavram yok elinize alıştırın önce kafesin yanına gidin konuşun elinizden yem verin ürkütmeyin v.s bir çok bilgi var internette -
1 yıl sonrada salsanız kuş ilk defa uçacağı için odada yine aynısını yapacak. aldığınız günün ertesi günü ben 2 saat sonra salmıştım. salın uçsun. simdi profosyonel oldu 7-24 dışarda. oyun parkıda yapın googlede örnekleri var -
Kafesinin köşeli olması gerek, yuvarlak ise uçmaları olumsuz etkileniyor. Diğer arkadaşın dediği gibi erken salma diye bir tabir yok. Hayvanı ister aldığın gün ister 1 hafta sonra sal ilk olarak nereye konmayı benimserse orayı alışkanlık haline getirecektir. -
Bende cuma aksami kus aldim kafes vs yavru muhabbet bana da dediler 1 hafta salma kafesini evi ortami benimsesin vs. Dusunuyorumda bu kus nasil evi benimsesin sacmalik aslinda...
Su an 3.cu gune girdik salmadim daha yavru saga sola carpar diye korktugum icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma olan nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: GorunmezBKZ
Saçma olan nedir?
Kus 1 hafta kafeste kalsin evi benimsesin diyorlar ya hani sen simdi o kusu 2 ay da tutsan cikar cikmaz saga sola carpar bunun garantisi var mi? Cogu kisi buni soyluyor ama bence yanlis aldigin ilk gun ve 2 ay sonra salmakla arasinda bir fark olacagini sanmiyorum.
Varsa tecruben paylas bilelim. Ben anlamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açık cam olmasın perde çekili olsun camı ayırt edemez çarpar ilk başta 1-2 gün beklemek iyi olabilir pet shoptan onlarca kuşun içinden alıp getirdiğin için onunla konuş kafesin içindeyken izle v.s ama 10 gün 2 ay çıkarmamak falan çok çok gereksiz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X