Şimdi Ara

Kuşum yem yemiyor çok hareketsiz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit:Arkadaşlar kuşum hiç yem yemiyor su içmiyor bugün elimle yem yedirdim başka türlü yemiyor kuş hiç ötmüyor ne yapmalıyım alırken dikkat ettim çok hareketliydı şimdi olduğu yerde duruyor

Arkadaşlar 2-3 aylık bir muhabbet kuşum var yeni aldım konumuza gelelim parazit spreyi kuşun gözlerine gelirse birşey olurmu nasıl uygulanması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiflack -- 16 Eylül 2015; 17:01:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olursanız sevinirim konuyu edıtledım
     Kuşum yem yemiyor çok hareketsiz yardım Kuşum yem yemiyor çok hareketsiz yardım

• Aldığım petshop istediğin zaman gelip değiştirebilirsin dedi sizce ne yapmalıyım artık kafesin dibine dökülen yemlerı yiyor ve düne göre daha hareketli son durum bu

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • İlk geldiklerinde normal yavru yemi koysaniz. Balli yemden korkabiliyor veya yerken zorlanabiliyorlar.Tabi degistirmedi ve yasiyorsa. Benim ufak maviste boyle. Uykucu ve solgun gibi duruyor. Usutmus olabilir soguktan ve cereyandan etkileniyorlar. İshali varsa problem o zaman antibiyotik gerekiyor...

• cerebral cortex C kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda çok hareketli sıkıntı yok gibi yemini yiyor suyunu icıyor ballı yemi yemıyor anlayamadım 1 hafta oldu hala otmüyor ne yapmalıyım ötmesi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Burak

Hocam şuanda çok hareketli sıkıntı yok gibi yemini yiyor suyunu icıyor ballı yemi yemıyor anlayamadım 1 hafta oldu hala otmüyor ne yapmalıyım ötmesi için

ballı yem zararlı zaten 3-4 günde 1 ver. doyana kadar yesin sonra kafesten çikart.

dal darı doğal besinidir ondan al.daha yeni 2-3 hafta geçsin susturmak isteyeceksin korkutma yeterli
  • Kuşumuz Limon önceki mesajlarda ismini söylememişim kusura bakmayın
     Kuşum yem yemiyor çok hareketsiz yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.