Şimdi Ara

KUŞUM KAFESİNİ ÇOK SEVİYO.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir sualim olucaktı sizlere. Babam muhabbet kuşu almış beniğm vardı 1 tane erkek oda dişi almış anlaşamıyolar ama babamın aldığı kuş kafsi çok seviyor galiba. Banada alıştı elime geliyo kafama omuzuma felan yani benden korkmuyor tabii ilk başta kaçıyodu korkuyordu sonra aç bıraktım 2 gün boyunc yani günde bi kaç saat aralıkla sonra elimden yem yedirdim alıştı.BENİM SİZE SORUM; Kuşumu gezdirince oyun oynuyunca dışarıdayken daha doğrusu kafesini görünce üstüne konuyo.Hatta kapışının oralarda bekliyo içeri girmek için açık görünce hemen dalıyo içeri. Kafesin içinden zor çıkıyo.Kafesin içinde ilgisini çeken bişemi var acaba Kafesin içindekiler; AYNA,GAGA TAŞI,MEYVELİ YEMLER,SALINCAK. Bide erkek kuş var çok anlşamıyolar kavga ediyolar bazen ne yapabilirim Çok Acil Lütfen Acil Cevap Verin. Acilll.!! @davuthan22







  • Selamlar,
    Öncelikle aynayı çıkarmalısınız ayrıca bir dişi bir erkek kuş beslerseniz genellikle size alışmazlar birbirleriyle oynarlar ve eğer tabiki birbirlerinden hoşlanırlarsa. Eğer dişi kuş erkeği beğenmezse bu şekilde kavga ederler. Bence dikkatli olun çünkü kuşlarınızdan birine bir şey olabilir.
  • İyi ama Erkek kuş sadece kafesin içinde elime alışık dışarıda değil yani odalarda değil. Bide Dişi kuş elime kafesin içindede dışındada alışık yeni olmasına rağmen 2si biraz kavga ediyo hiç öpüşmüyorlar. Sonra ağızlarını didiyorlar. Dişi kuş kafese yatkınmı ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .breaking.

    Arkadaşlar benim bir sualim olucaktı sizlere. Babam muhabbet kuşu almış beniğm vardı 1 tane erkek oda dişi almış anlaşamıyolar ama babamın aldığı kuş kafsi çok seviyor galiba. Banada alıştı elime geliyo kafama omuzuma felan yani benden korkmuyor tabii ilk başta kaçıyodu korkuyordu sonra aç bıraktım 2 gün boyunc yani günde bi kaç saat aralıkla sonra elimden yem yedirdim alıştı.BENİM SİZE SORUM; Kuşumu gezdirince oyun oynuyunca dışarıdayken daha doğrusu kafesini görünce üstüne konuyo.Hatta kapışının oralarda bekliyo içeri girmek için açık görünce hemen dalıyo içeri. Kafesin içinden zor çıkıyo.Kafesin içinde ilgisini çeken bişemi var acaba Kafesin içindekiler; AYNA,GAGA TAŞI,MEYVELİ YEMLER,SALINCAK. Bide erkek kuş var çok anlşamıyolar kavga ediyolar bazen ne yapabilirim Çok Acil Lütfen Acil Cevap Verin. Acilll.!! @davuthan22

    kardeş kafes hayvanın yuvası çıkmak istemiyebilir kavga konusuna gelirsek sen 2 tane yemlik koy herseyden 2 tane koy kafese aynayıda kaldır ayna kuş kendini yalnız hissetmemesi için belki konu odur ne gibi durumda kavga ediyorlar.Kafes konusunda bişey diyemicem hayvan kendini güvende hissediyordur belki kafeste.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.