Şimdi Ara

Kusarak zayıflama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecenlerde konu acmıstım arkadasım kısa sürede cok kilo verdi diye..
    istifra ederek zayıflamıs o nedir bileniniz var mı ilk defa duydum cok sasırdım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kusarak Zayıflama

Kusarak zayıflama, sağlıklı veya sürdürülebilir bir kilo verme yöntemi değildir. Bu tehlikeli uygulama, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Mide bulantısı ve kusma, altta yatan tıbbi durumların belirtileri olabilir ve bu gibi durumlarda tıbbi yardım almak önemlidir.

Kusarak zayıflama, vücudu hayati besinlerden ve elektrolitlerden mahrum bırakarak dehidrasyona, beslenme eksikliklerine ve organ hasarına yol açabilir. Ayrıca, tekrarlayan kusma diş minesine zarar verebilir ve elektrolit dengesizliğine neden olabilir.

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek için dengeli bir beslenme planı ve düzenli egzersiz gerekir. Bu süreç zaman ve çaba gerektirir, ancak uzun vadede sağlığınız ve zindeliğiniz için faydalıdır.

Eğer kilo verme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, bir sağlık uzmanına veya kayıtlı bir diyetisyene danışmanız önerilir. Bu profesyoneller, sizin için kişiselleştirilmiş bir kilo verme planı geliştirmenize yardımcı olabilir ve sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up.
  • Halamın oğlu da yazın Ramazanda klima karşısında cırcırdan 14 kilo verdi.Ne tutmuş arkadaş içinde
  • Arkadaşın malın önde gideniymiş.
  • arkadaşına sorsana, gerçi cevap verebilecek kadar akli dengesi yerinde mi bilemem ama
  • Arkadaşın gerçektende malın önde gideniymiş. Neyse konuya gelecek olursak eğerki sürekli böyle yiyip yiyip kusulursa mide bir müddet sonra hiçbir yemeği kabul etmeyecek ve kusmak istemesen bile kusacaksındır. Birnevi mideyi küstürecektir. Hadi onu geçtim o mide asiti dişlerini çürütür adamın.
    Arkadaşının ağzına benim yerime kürekle vurursan sevinirim
  • Sakın yapmayın öyle bir şey.Manken hastalığı derler hani kemikten başka bir şeyi kalmayan kızlardaki gibi.Bir süre sonra ya serumla yaşar ya da ölüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafein zehirlenmesi yaşıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Arkadaşın malın önde gideniymiş.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

arkadaşına sorsana, gerçi cevap verebilecek kadar akli dengesi yerinde mi bilemem ama

Arkadasıma soramam cünkü ondan ögrenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arkadaşın gerçektende malın önde gideniymiş. Neyse konuya gelecek olursak eğerki sürekli böyle yiyip yiyip kusulursa mide bir müddet sonra hiçbir yemeği kabul etmeyecek ve kusmak istemesen bile kusacaksındır. Birnevi mideyi küstürecektir. Hadi onu geçtim o mide asiti dişlerini çürütür adamın.
    Arkadaşının ağzına benim yerime kürekle vurursan sevinirim

Zaten simdi de sürekli kusmaktan sikayetci ama ben ilac falan kullandıgını düsünmüstüm

• Az g*tünüzü bilgisayar koltuğundan kaldırıp günlük 1 saatçik düzenli egzersiz ve antrenman yapsanız 6 ayda fazla kilo falan kalmayacak ama nedense mallığına gidip kusma gibi yöntemleri deniyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Arkadaşın malın önde gideniymiş.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

quote:

arkadaşına sorsana, gerçi cevap verebilecek kadar akli dengesi yerinde mi bilemem ama

demek birden fazlalar

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Az g*tünüzü bilgisayar koltuğundan kaldırıp günlük 1 saatçik düzenli egzersiz ve antrenman yapsanız 6 ayda fazla kilo falan kalmayacak ama nedense mallığına gidip kusma gibi yöntemleri deniyorsunuz.

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

quote:

demek birden fazlalar

yok adı cıkmıs herkes onu konusuyormus meger ben yeni ögrenmisim
    internetten arastırdım kansere kadar gidiyormus. o kadar degisti ki tanıyamıyorum bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Az g*tünüzü bilgisayar koltuğundan kaldırıp günlük 1 saatçik düzenli egzersiz ve antrenman yapsanız 6 ayda fazla kilo falan kalmayacak ama nedense mallığına gidip kusma gibi yöntemleri deniyorsunuz.

+

+ ama iste
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

+

+ ama iste

sebebi belli aga:

donanımhaber forum
    silinsin. » Sayfa 1 - 25
    http://forum.donanimhaber.com/m_35108847/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.