Şimdi Ara

Kuşadasında gezilebilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşadasında kesinlikle gitmem gereken bir yer var mı? Bide denizi soğuk diye duydum bildiğiniz kalabalık olmayan ücretsiz sahil var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlar plajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 gün önce oradaydım kamp için orada kale varmış fakat gittiğimizde resterasyondaydı tekne turları var yüzmeyi biliyorsan tekne turuna katıl 30 tl gibi bir fiyata 4-5 koy gezdiriyorlar ve koylarda tekneden atlayabiliyorsun öğle yemeğide fiyata dahil. Tam olarak yerini tarif edemeceğim fakat tekne turlarının yapıldığı yere 2 km uzaklıkta halk plajı var.

Edit: Ayrıca eğer araba var ise selçuk ve efesin görülmeye değer olduğunu söylüyorlardı ama biz gidemedik. birde kuş adasında hergün sokakta kanun ve def çalan birisi var starbuck'sın oralarda akşam 11 gibi başlıyorlar otur sabaha kadar dinle derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 11 Ağustos 2015; 14:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

3-4 gün önce oradaydım kamp için orada kale varmış fakat gittiğimizde resterasyondaydı tekne turları var yüzmeyi biliyorsan tekne turuna katıl 30 tl gibi bir fiyata 4-5 koy gezdiriyorlar ve koylarda tekneden atlayabiliyorsun öğle yemeğide fiyata dahil. Tam olarak yerini tarif edemeceğim fakat tekne turlarının yapıldığı yere 2 km uzaklıkta halk plajı var.

Edit: Ayrıca eğer araba var ise selçuk ve efesin görülmeye değer olduğunu söylüyorlardı ama biz gidemedik. birde kuş adasında hergün sokakta kanun ve def çalan birisi var starbuck'sın oralarda akşam 11 gibi başlıyorlar otur sabaha kadar dinle derim

Şuan selçuktayım kuşadasında turistik gezilebilecek yer fazla ise orada kalmayı düşünüyorum yoksa bodruma geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.