ahaha kafalarını duvara vuruyolar quote:Orjinalden alıntı: CodeWriter quote:Orjinalden alıntı: t_mac55 quote:Orjinalden alıntı: colleger26
quote:Orjinalden alıntı: sülfirik__asit ahaha kafalarını duvara vuruyolar quote:Orjinalden alıntı: CodeWriter quote:Orjinalden alıntı: t_mac55 quote:Orjinalden alıntı: colleger26 wow nasıl anladın
quote:Orjinalden alıntı: sülfirik__asit ahaha kafalarını duvara vuruyolar quote:Orjinalden alıntı: CodeWriter quote:Orjinalden alıntı: t_mac55 quote:Orjinalden alıntı: colleger26
öğle namazını sen kıl ikindiyi zaten renault clio... saatin çalışıyomu -evet çalısıyo -aa benimkinede iş bulsana....
quote:Orjinalden alıntı: McLanE Bir kadın güneşli havada dışarı çıkmış ama hamile kalmamış neden ? -güneş arkadan vuruyomuş iğrenç İlk defa duydum
quote:Orjinalden alıntı: ugur9595 quote:Orjinalden alıntı: sülfirik__asit ahaha kafalarını duvara vuruyolar quote:Orjinalden alıntı: CodeWriter quote:Orjinalden alıntı: t_mac55 quote:Orjinalden alıntı: colleger26
Ben bayılıyorum böyle iğrenç şeylere:D Ayrıca "ağlarsa anam ağlar ötekileri playback yapar" Nazan Öncel'in yazdığı bir şarkı sözü. Nazan Öncel'den nefret ediyorum zaten.