Şimdi Ara

Kuş tünekten düştü hareket edemiyor ve kanamısı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu kuşu dün aldım erkek. Dişinin yanına koydum önce iyiydi sonra birden kavga ettiler dişi bunu ıssırdı. Issırırken tünekten (25-30cm) aşağıya kafa üstü düştü . Ayağını kullanamıyor düz yürüyemiyor ve uçamıyor . Neler yapmam lazım ne önerirsiniz ?
     Kuş tünekten düştü hareket edemiyor ve kanamısı var Kuş tünekten düştü hareket edemiyor ve kanamısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumoglu

[simage][/simage]

Bu kuşu dün aldım erkek. Dişinin yanına koydum önce iyiydi sonra birden kavga ettiler dişi bunu ıssırdı. Issırırken tünekten (25-30cm) aşağıya kafa üstü düştü . Ayağını kullanamıyor düz yürüyemiyor ve uçamıyor . Neler yapmam lazım ne önerirsiniz ?
     Kuş tünekten düştü hareket edemiyor ve kanamısı var Kuş tünekten düştü hareket edemiyor ve kanamısı var

Ölmüs kuş gözleri kapalı yere düstüse harekette etmiyorsa ölmüs olabilir niye fotoğraf çekecegine eline almıyorsun yada alma.

Tünekleri asagı indir 5 cmye kadar insin ayrı kafese al kuşu yarın doktora götür bu gece vakiti varsada götür.Tünekleri mutlaka asagı insin 3-4 cmye kadar eğer kafes varsa kafese al yarın mutlaka doktora götür ve innernetten googleden bak arastır

bu siteyede üye ol

http://www.muhabbetkusu.com.tr/

konu aç tüm muhabbet kuşcu deneyimli insanlar orada daha önce basına gelmis olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 15 Ocak 2015; 1:09:21 >

• Malesef öldü . Veterinere göstermel için çektim fotoları bu saatte açık yok oda yarın bakarım demişti . Altına pamuk koy ayagı kırık gibi duruyor demişti

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.