Şimdi Ara

Kus Pisligi/Vernik Yanigi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 model vw marka metalik gri aracimi yikattigimda onceden silmis oldugum kus/yarasa pisliklerinin iz birakmis oldugunu gordum. Bir iki tanesine sicak su bez uyguladim birkac dk ama pek iyilestigi soylenemez. Tavsiye ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım silmekte çok geç kalmışsın.Gecmiz olsun bu yanık zor geçer bı komple pasta cila yap bakalım bende metalik gri araç var surekli takip eder anında silerim.Ayrica 2 kere pasta cila yaptırdım dikkat ederim boya isteyebilir 

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Sanırım silmekte çok geç kalmışsın.Gecmiz olsun bu yanık zor geçer bı komple pasta cila yap bakalım bende metalik gri araç var surekli takip eder anında silerim.Ayrica 2 kere pasta cila yaptırdım dikkat ederim boya isteyebilir 

Pasta cilayi deneyebilirim. Her zaman aracin basinda olamiyorum maalesef. Boya icin cok istekli oldugum soylenemez...

• Bir çok işlem bu sorun karşısında ne yazık ki olumsuz sonuç veriyor, içeriye çok işlemediyse pasta cila kurtarır fakat uzun süre kaldıysa güneş de yediyse, vernik zarar görüyor boyaya kadar yakıyor, elemanlar asitli asitli bırakıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ciltteki sigara yanigi yardim
    10 yıl önce açıldı
    Cam catlagi zararlimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.