< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kus Pisligi/Vernik Yanigi

-
-
Sanırım silmekte çok geç kalmışsın.Gecmiz olsun bu yanık zor geçer bı komple pasta cila yap bakalım bende metalik gri araç var surekli takip eder anında silerim.Ayrica 2 kere pasta cila yaptırdım dikkat ederim boya isteyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Sanırım silmekte çok geç kalmışsın.Gecmiz olsun bu yanık zor geçer bı komple pasta cila yap bakalım bende metalik gri araç var surekli takip eder anında silerim.Ayrica 2 kere pasta cila yaptırdım dikkat ederim boya isteyebilir
Pasta cilayi deneyebilirim. Her zaman aracin basinda olamiyorum maalesef. Boya icin cok istekli oldugum soylenemez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çok işlem bu sorun karşısında ne yazık ki olumsuz sonuç veriyor, içeriye çok işlemediyse pasta cila kurtarır fakat uzun süre kaldıysa güneş de yediyse, vernik zarar görüyor boyaya kadar yakıyor, elemanlar asitli asitli bırakıyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X