Şimdi Ara

Kuş Bakımı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuş bakmayı düşünüyorum , bakanlar , tecrübesi olanlardan yardım reca ediyorum.
    bir kaç sorum olcak.

1) Kuş evde koku yapar mı?
    2) Kafesi ne kadar zamanda bir temizlemek gerekir ?
    3) Hangi tür kuş beslemek gerekir ? ( ucuz olanlardan )
    4) Ses yaparlar mı? ( ygs-lys ye çalışıyorum çünkü )

şimdiden yardımlar için teşekkürler.

• muhabbet kuşu için konuşuyorum

1) kafes kokar eğer temizlemezsen
    2) 2 günde bir temizlemen yeterli pislemesine ve yaşına göre değişr
    3) muhabbet kuşu ve cennet papağanı sultan papağanı güzel evde beslenebilir türlerdir. ancak sultan papağanını tavsiye ederim muhabbet kuşları çok salak oluyor :=) fiyatları 100 tl civarıydı sanırım
    4) ses çok yapmaz en azından rahatsız edecek kadar yapmaz. eğlenir genelde bağırarak ve sende zevk alırsın onun eğlenmesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

muhabbet kuşu için konuşuyorum

3) muhabbet kuşu ve cennet papağanı sultan papağanı güzel evde beslenebilir türlerdir. ancak sultan papağanını tavsiye ederim muhabbet kuşları çok salak oluyor :=) fiyatları 100 tl civarıydı sanırım
    4) ses çok yapmaz en azından rahatsız edecek kadar yapmaz. eğlenir genelde bağırarak ve sende zevk alırsın onun eğlenmesinden.

sultan papağının fiyatı ne kadardır? birde kafesi temizleme olayı zor bir işmi , yani sadece altındaki gazete kağıtlarını mı değiştiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

muhabbet kuşu için konuşuyorum

sultan papağının fiyatı ne kadardır? birde kafesi temizleme olayı zor bir işmi , yani sadece altındaki gazete kağıtlarını mı değiştiriyoruz?

internetten araştırıp daha güzel sonuçlara ulaşabilirsin fiyatlar çok pahalı değil bi araştır yanlış yönlendirmek istemem

• Bende sultan papağanı var. İmkanın varsa dişi al. Erkekler konuşmayı öğrenince susmuyor. Ayrıca bakımı zor değildir. Sadece kafesini temizlemen yeter. Birde kafesi biraz büyük olmalı. Fiyatları 100 civarıdır. Alıcaksan Eminönüne bak. Sorularını pm den cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askimbunlarcips -- 13 Eylül 2011; 22:10:51 >
  • tamam çok saol , o temizleme olayı tam neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

tamam çok saol , o temizleme olayı tam neydi?

Kafesin altına gazete koyacaksın. Zaten kafesin pislendiğini gördüğün anda kafesi kaldırıp alttaki gazeteyi değitirmen yeterli. Alıcağın kafes bunun gibi olmalı. Biraz daha kısa ve genişide olabilir.

Kuş Bakımı Hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi bakımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm. iyi ya , ben bi gidip bakıcam , kafes fiyatlarına felan. 150 lira ya yakın bütçem var kuş+kafes e . ona göre uydurmaya çalışcam.
  • Kuşu 100 den aşağı bulursan iyidir. Yoksa sıkıntı. Unutma kafes çok önemlidir. Gidipte muhabbet kuşu kafesi alırsan hayvan kafeste mutsuz olur. Çünkü sulta papağanları kafeste bazen durduk yere kanat çırparlar. Kanatlarına kan gitmediği için. Küçük kafeste bu işlemi rahat yapamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRomeni

Kuşu 100 den aşağı bulursan iyidir. Yoksa sıkıntı. Unutma kafes çok önemlidir. Gidipte muhabbet kuşu kafesi alırsan hayvan kafeste mutsuz olur. Çünkü sulta papağanları kafeste bazen durduk yere kanat çırparlar. Kanatlarına kan gitmediği için. Küçük kafeste bu işlemi rahat yapamazlar.

peki istediğimde kuşu çıkarıp , yanımda durmasına felan izin verebilir miyim , problem olur mu öyle bişey yapsam?
  • up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.