< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kuryelik yapan arkadaşlar bakabilir mi?

-
-
Başvurmadan bilemezsin hocam
-
a2 ehliyetin olsun yeter. git başvur. biraz da eline yüzüne bakıyorlar façan düzgünse hemen başlarsın. tanıdık varsa çok daha kolay olur tabi... çok kısa bir süre yaptım boş durmayayım diye sonra bıraktım zira çekilmez.
insanların gerçek yüzlerini bu tarz meslekler yapınca görüyorsun. mesela bir yemeği sıkıysa beş dakika geç getir bazı insanlar nasıl bağırıyorlar sana bir bilsen... bana en çok koyan üniversite mezunu halimle ilkokul mezunu adamlardan posta yemem oldu. hayır küçümsemiyorum ama ben sonuçta belirli bir eğitim seviyesine sahibim ve ne hayallerle okul bitirdim, nerelerde olmam gerekirken nerelere geldim (kimsenin işini küçümsemiyorum ama durum bu abi herkes mesleğini yapmalı hakkettiğini almalı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Kasım 2021; 21:7:54 > -
Askerde devrecilikle aynı bitsin bu çile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üniversite bitirmek kimseyi üstün insan yapmaz. Ve insanların ikinci yüzlerini bu tarz mesleklerde öğrenmen daha iyi çünkü profesyonel iş hayatında edindiğin bilgiler çok işine yarayacak. İhracatçılar birliğinde staj yaptığım zamanlar (en kötü dokuz eylül %90 odtü mezunu çalıştıran bi yer) ne eğitimli insanların birbirlerine ne oyunlar oynadıklarını gördüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aslında her şey insanın karakterinde bitiyor. ben de dediğin gibi çok iyi okullar bitirip ne dümenler çeviren adamlar tanıdım. bazı şeylerin eğitimle hiç alakası yok dediğin gibi.
-
Hocam üçüncü kata kadar çıkmasınlar diye her seferinde sepet salarım. Milletin bağırdığına şahit oldum. Yazık gerçekten.
-
Farklı olarak kısa bir süre kkargo deneyimim oldu. Asansörü olmayan apartmanlar yoruyor insanı cidden. Birde yemek sektöründe işin ucuna koşturmaca girerse çok zor olduğunu düşünüyorum.Özellikle kışın karda çamurda hep dışardasın. Parası iyi ama çekilir iş olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X