Güvenlik için kurusıkı tabanca almayı düşünüyorum..fiyatları nedir acaba hangisini önerirsiniz?istanbulda en makul enrede bulabilirim?Yanımda taşımam için herhangi bir belge gereklimidir?
Teşekkürler..
Bence alma...Herhangi bir tehlike durumunda birine onu doğrulttuğunu düşün.Karşıdaki kişide gerçeği varsa ve çekip seni vurursa nefsi müdafaya gider,... yoluna gidersin dostum.Ha dağda bayırda sıkıcam diyorsan o ayrı ama önermem
hoca gece yolda çıkarıp beni soyacagına bende olsun..zaten öyle ruhsatlı silah yanında taşıyan adam eşkiyalık yapmaz..bıçaklı vs.. gibi saldırılar olursa korkutma amaçlı alacagım..zaten bi kazaya sebebiyet vermemek için gerçegini almıyorum..
kabzayla adamın kafaya mı vuracaksın?
yanlis dusunuyorsun ruhsatli adam eskiyalik yapmaz belki ama ruhsatsiz silah tasiyan suruyle eskiya var
kurusiki tehlikedir onun yerine sok cihazi al hic degilse kendini korursun
bgn gördüm ilan vardı. 50 ytl ye 12 taksit bilem yapıolar!!! kuru sıkı için!
Kuru sıkı tabancayı sakın kendini korumak için kullanma sakın. Canından olma ihtimalin var. Ama zevk için hani maçlardan sonra kimseye zarar vermeden eğlenmek için alacam dersen al. 3 tane kurusıkı silahım var. Yanımda taşıdım ama güvenlik nedeniyle değil. Bir yerden başka biryere götürmem gerektiği zaman taşıdım. Başıma birşey gelseydi de çıkartmazdım silahı belimden.
hoca gece yolda çıkarıp beni soyacagına bende olsun..zaten öyle ruhsatlı silah yanında taşıyan adam eşkiyalık yapmaz..bıçaklı vs.. gibi saldırılar olursa korkutma amaçlı alacagım..zaten bi kazaya sebebiyet vermemek için gerçegini almıyorum..
ztn bizimde korktuğumuz o adam çalar ruhsatsız taşır vb. sen korkutmak için çekersin kurusıkıyı karşındakindede gerçeği varsa oda çeker ve vurur sen ölürsün okalır polislede bana silah çekti bende vurdum der. ztn herşey ortada elinde silahla yerde yatıyor olacan(allah korusun) arkadaşın dediği gibi adam bir anda haklı oluverir
almamanızı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
ztn bizimde korktuğumuz o adam çalar ruhsatsız taşır vb. sen korkutmak için çekersin kurusıkıyı karşındakindede gerçeği varsa oda çeker ve vurur sen ölürsün okalır polislede bana silah çekti bende vurdum der. ztn herşey ortada elinde silahla yerde yatıyor olacan(allah korusun) arkadaşın dediği gibi adam bir anda haklı oluverir
adam nasıl haklı oluyor ben onu anlamadım..bana silah çekmedikten sonra ben neden çekeyim...
orcun saol site için..
2-3it kopuk geldi bıçaklı paramı telefonumu almak istiyor..kusura bakmayında ben öyle beleşe vermek istemem en azından tırsıp kaçarlar silahı görünce..herhalde gerçek silahı dogrultmuş birine kurusıkı çekecek değiliz..öyle bir duurmda olmaz umarım..
quadream hayır birader okusaydın ne amaçla aldıgımı anlardın..kabzalık durumda yumrugumu kullanmayı yeğlerim..
succezaveadalet elektrosok tabancasını da birkaç kişiler ise bir işe yaramaz..zaten tek kişi olanda beni gasp etmeye g..ü yemez..bu yüzden düşünmüyorum..
uffuk nerden gördün acaba adres verebilirmisin?herhangi bir belge gerekmiyor değilmi?
daha mantıklı önerileriniz olursa tavsiye edin
adam sana çekiyo gerçek silahı sende karşlık olarak ona çekiyosun sen ona ateş ediyosun ona bi b.ok olmuyor ama o sana ateş edince geberiyorsun
benim öğrenmek istediğim babamın ruhsatlı silahları bana kalınca ruhsat alma nasıl olacak
elektrik veren aletlerden al ... daha iyi.. yada göz spreyi..
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
benim öğrenmek istediğim babamın ruhsatlı silahları bana kalınca ruhsat alma nasıl olacak
Önce devlet hastahanesinden heyet raporu alıcan. Emniyete gidip de oradan da ögrenebilirsin.
biber gazi al , en superi o
bence alma insan belli bir zamandan sonra gerçeğini istiyor
Kuru sıkı adam bile öldürür, kuru sıkı olan arkadaş niye önermemiş anlamadım yakın mesafeden sağlam yaralıyor, duvarı deliyo yav, bizim arkadaşlar atıcılıka gidiyor çok sağlamlar ben de alıcam