kuruşa geçildikten sonra ilk defa kuruşlarımı turkcellin kuruşuyla takas ettim kuruş aldımda denmezki.neyse adam dedi 6 lira 11lira falan var dedi.11lik aldım.ama 10000 mesaj 2 saat bedava gibi mesajlar gelmedi.az aldığım içinmi oldu?isteklerim için kaç liralık almam lazım.birde bu kuruş işi sanki daha pahalıya geldi.haksızmıyım yoksa benim kuruntummu?
1 kontör 20 kuruştu
Eğer turkcelliysen 65 kuruşa konuşuyosun her yöne..
eski hesaba göre kısa konuşuyosan 2 katı pahalı konuşuyosun
çoğu oparatörün minumum aldığı para 30 kuruştur
ister 1 saniye olsun ister her yöne olsun ister şebeki içi 10 dk. olsun
hepsi 30 kuruş
önceden 20 kuruştu
quote:
Orijinalden alıntı: CODY
1 kontör 20 kuruştu
Eğer turkcelliysen 65 kuruşa konuşuyosun her yöne..
eski hesaba göre kısa konuşuyosan 2 katı pahalı konuşuyosun
çoğu oparatörün minumum aldığı para 30 kuruştur
ister 1 saniye olsun ister her yöne olsun ister şebeki içi 10 dk. olsun
benim istediğim paketleri hala alabilirmiyim.istiyormusun gibi mesajlar gelmiyorda
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
kuruşa geçildikten sonra ilk defa kuruşlarımı turkcellin kuruşuyla takas ettim kuruş aldımda denmezki.neyse adam dedi 6 lira 11lira falan var dedi.11lik aldım.ama 10000 mesaj 2 saat bedava gibi mesajlar gelmedi.az aldığım içinmi oldu?isteklerim için kaç liralık almam lazım.birde bu kuruş işi sanki daha pahalıya geldi.haksızmıyım yoksa benim kuruntummu?
tarifeniz genç tarife mi ?
Türkcell kuruşdan bende bi şey anlamadım, super Tarife'de 2 kontüre konuşuyordum, şimdi 65 kuruşa,
tarifeniz genç tarife mi ?
gençturkcell-kampuscell falan vardı.ama konu hakkındada fazla bilgim yok
Tarifen:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife Avantaj Kart (30 TL) ve üstü yüklendiğinde Hediye 10 TL'yi isterseniz BEDAVA yazıp 2733'e ücretsiz gönderip 2 saat bedava konuşma paketini almak için isterseniz diğer GSM harcamalarınız için özgürce kullanabilirsiniz!
Artık SADECE 7,8 TL'ye TAM 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.(10000 sms turkcell içi) Aylık SMS paketi için AYLIK yazıp 2222'ye gönderin.
Tarifen:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife Avantaj Kart (30 TL) ve üstü yüklendiğinde Hediye 10 TL'yi isterseniz BEDAVA yazıp 2733'e ücretsiz gönderip 2 saat bedava konuşma paketini almak için isterseniz diğer GSM harcamalarınız için özgürce kullanabilirsiniz!
Artık SADECE 7,8 TL'ye TAM 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz.(10000 sms turkcell içi) Aylık SMS paketi için AYLIK yazıp 2222'ye gönderin.
Bunların hepsi tırı vırı. Turkcellde kampanya denilen bi şey yok. Olan kampanyalarda yok gece konuş yok şu saatler arası konuş yok 10 tl ver 1 hafta kısa süre için 50 tl gelsin konuşmazsan o 10 tl silincek V.s. vs.
ÜStelik tüm bunlar şebekeiçi konuşabiliyosun. E nerde diğer yönlerle konuşmak.
Turkcell kalitesine güveniyor ve boru gibi fiyatlarına rağmen abonelerinden bunalmış olcakki geçen varsa diğer oparatöre geçsin. Zaten parası az olan Turkcell kullanmasın az para harcıyan aboneleri diğer oparatörler kapsın onlar ağız kokusunu çeksin diyor TURKCELL
Bunların hepsi tırı vırı. Turkcellde kampanya denilen bi şey yok. Olan kampanyalarda yok gece konuş yok şu saatler arası konuş yok 10 tl ver 1 hafta kısa süre için 50 tl gelsin konuşmazsan o 10 tl silincek V.s. vs.
ÜStelik tüm bunlar şebekeiçi konuşabiliyosun. E nerde diğer yönlerle konuşmak.
Turkcell kalitesine güveniyor ve boru gibi fiyatlarına rağmen abonelerinden bunalmış olcakki geçen varsa diğer oparatöre geçsin. Zaten parası az olan Turkcell kullanmasın az para harcıyan aboneleri diğer oparatörler kapsın onlar ağız kokusunu çeksin diyor TURKCELL
kardeş şikayetlerini turkcelle bildirirsen bir anlam kazanır. benim operatörlerle ilgim yok. herkes dilediği operatörü kullanabilir. ben arkadaşın sorusunu cevapladım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme