Şimdi Ara

Kurumlararası Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben KKTC de okuyorum ve yatay geçiş yapmayı düşünürüyorum 9 eylül üniversitesine ama merak ettiğim birkaç konu var bunlardan ilki not ortalamamın kaç olması gerektiği diğeri ise şöyle benim burda kktc de gördüğüm derslerin bazıları 9 eylül üniversitesinde yok eğer burda gördüğüm derslerden 1 ya da 2 tanesi altta kalırsa yatay geçiş yapabilirmiyim? Şimdiden herkese teşekkürler...

• Arkadaşlar ben uludağ üniversitesinde tıp fakultesi öğrencisiyim 1. dönem. Önümüzdeki sene yıldırım beyazıt üniversitesi tıp fakültesi 2. sınıfa yatay geçiş yapmak istiyorum. ancak içimde çok büyük korkular var ders çalışacağım geçeceğim bu konuda şüphem yok ancak önümüzdeki sene için kurumlar arası yatay geçiş kontenjanı açmama gibi durumlar olur mu? ya da başvuruları değerlendirme evresinde herhangi bir değişiklik olur mu? hani 1 yıl boşuna fazladan kasmak istemiyorum. (önümüzdeki sene için yatay geçiş başvuru koşulları ne zaman yayınlanır?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yatay geçiş yapmak için alttan hiçbir dersiniz olmamalı aytıca bildiğim KKTC den geçmek için yurtdışı kontenjanı açmaları lazım diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.