Şimdi Ara

Kurumlar arası geçiş önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selamlar öncelikle olayı anlatayım:
    bizzat kendim 6 senedir doğuda sınıf öğretmeni olarak çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni her sene bu sene tayinciyiz diyoruz ama artık kıpırdamak bile bizim için hayal malum 4+4+4 sistemi...
    her neyse ben ailemi memlekete götürmek için eğitim özrü yapayım dedim yönetmelikten çıktı sağlık özrü allah a şükür ailemde herkes sağlam o zaten olmasın benim sorun şu kurumlar arası geçiş için benim nasıl bir yol izlemem gerektiği bilen varsa lütfen yardım etsin artık çocuğumun buralarda heder olmasına katlanamıyorum istifa etmeyi bile düşünüyoruz

• Hocam Allah yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay01

arkadaşlar herkese selamlar öncelikle olayı anlatayım:
    bizzat kendim 6 senedir doğuda sınıf öğretmeni olarak çalışıyorum eşimde sınıf öğretmeni her sene bu sene tayinciyiz diyoruz ama artık kıpırdamak bile bizim için hayal malum 4+4+4 sistemi...
    her neyse ben ailemi memlekete götürmek için eğitim özrü yapayım dedim yönetmelikten çıktı sağlık özrü allah a şükür ailemde herkes sağlam o zaten olmasın benim sorun şu kurumlar arası geçiş için benim nasıl bir yol izlemem gerektiği bilen varsa lütfen yardım etsin artık çocuğumun buralarda heder olmasına katlanamıyorum istifa etmeyi bile düşünüyoruz

Öncelikle 6 yıldır oradasınız ve yetiştirdiğiniz nesiller heder olmuş çocuklar mıdır diyerek sorumu belirteyim?Devamında ise önce geçmek istediğiniz kurumu belirleyin,hangi kurum size neden ihtiyaç duymalıdır bu önemlidir,geçeceğiniz kurumda ne iş yapacaksınız,ondan sonrası tamamen bürokrasi...

• gideceginiz yerde bir kurum bulup başvurun kabul ederlerse muvafakatınızı ilk kurumunuzdan isterler, verirlerse geçişi yaparsınız..tabii bunlar kurumların insiyatifinde, olur da olmayabilir de,bir zorunlulukları yok.
  • hocam öncelikle Allah kurtarsın ben de çiçeği burnunda memur olmama rağmen farklı idealler doğrultusunda kurumumu değiştirmeyi düşünenlerdenim. 2 ay kadar önce İzmir K. Çelebi Üniversitesi kurumlar arası personel almakta idi hemde yoğun bi şekilde. Sizlere tavsiyem yeni kurulan üniversitelerin web sitelerini takip etmeniz. Sadece kurumlar arası geçiş ilanlarına yönelik bi site yahut bi kaynak var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar forumda paylaşır diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Öncelikle 6 yıldır oradasınız ve yetiştirdiğiniz nesiller heder olmuş çocuklar mıdır diyerek sorumu belirteyim?Devamında ise önce geçmek istediğiniz kurumu belirleyin,hangi kurum size neden ihtiyaç duymalıdır bu önemlidir,geçeceğiniz kurumda ne iş yapacaksınız,ondan sonrası tamamen bürokrasi...

kardeşim öncelikle ben bu mesleğe severek ve her yeni başlayan öğretmen gibi ideallerle başladım ve 6 yıldır işimin hakkını verdiğime inanıyorum galiba bu bezginliğimi anlayamadınız siz de doğunun en ücra yerinde bir köyde ışıksız kalırsanız bu mesleğin ağır yüküne dayanamazsınız buna eminim bu geçiş işi an itibariyle benim için yattı gibi bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

kardeşim öncelikle ben bu mesleğe severek ve her yeni başlayan öğretmen gibi ideallerle başladım ve 6 yıldır işimin hakkını verdiğime inanıyorum galiba bu bezginliğimi anlayamadınız siz de doğunun en ücra yerinde bir köyde ışıksız kalırsanız bu mesleğin ağır yüküne dayanamazsınız buna eminim bu geçiş işi an itibariyle benim için yattı gibi bakalım

Meslektaşız zaten ben de öğretmenim.Ayrıca o bölgenin çocuğuyum doğuyu, orada çocukluk geçirmiş biri olarak sizi gayet iyi anlayacağımı düşünüyorum.Çalışma şartlarına gelecek olursak en mahrum bölgeden en lüks bölgeye kadar farklı okullarda çalıştım.Özetle sobalı, bahçesi çamur, yolu, suyu olmayan bir yerde de çalıştım; sahil kenarı bir ilçede de...Umarım her şey gönlünce olur.Dilediğin yerlere varırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca doğu insanı bile burda memlektinde çalışmak istemiyorken bizlerin yıllarımızı buraya harcamamız beni üzüyor hocam inşallah kısmet olur da buralardan kurtuluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

gideceginiz yerde bir kurum bulup başvurun kabul ederlerse muvafakatınızı ilk kurumunuzdan isterler, verirlerse geçişi yaparsınız..tabii bunlar kurumların insiyatifinde, olur da olmayabilir de,bir zorunlulukları yok.

tam da bunu yazmaya girmiştim. arkadaş olayı gayet iyi özetlemiş hocam.
  • güzel kardeşim iyi güzel diyorsunda istifa ettikten sonra ne yapacaksın peki pederden kalacak kaç tirilyon var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kuruma naklen atama ilanları sık gelir oldu bu sıralar yeni özel idare yapılanması ve yeni büyükşehirler dolayısıyla bunları takip ediyormusunuz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.