Şimdi Ara

Kurulum ücreti vermeden kurulum yapılamaz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline kullandıktan sonra paketimi yenilemedim biraz zaman geçtikten sonra ise net speed aboneliği almıştım. Aldığımda eve kurulum için kimse gelmedi bana şifre ve kullancı e-postası gibi bilgiler geldi, bende modem ayarlarından verdikleri bilgileri girince internet kurulumunu yapmıştım. Sorunsuz çalışmıştı. Sonra net speed aboneliğimi kapattım üstünden 4 ay geçti ama şimdi yeniden açmak istedim bana geçiş yapmak yerine yeni abonelik almak istediğinizden dolayı kurulum yapmamız gerekiyor dediler ücret istediler, milenicoma sordum onlar ise kuruluma gerek yok biz size nasıl yapacağınızı anlatacağız dediler. Evde modem var, eski haliyle kablolar bile aynı yerinde duruyor sadece bana gerekli bilgileri verseler bende kurulumu kendim yapsam olmaz mı ? İlla kurulum ücreti mi vermem gerekiyor ? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı operatörlerde fiber altyapı dışında kurulumsuz talep edebiliyorsunuz fakat aktivasyon ücreti aşağı yukarı 400 tl"lere kadar bulabiliyor. Bunu netspeed müşteri hizmetlerine danışmanızda yarar olacaktır.

• Aktivasyon ödemek zorunda kalablirsiniz. Gigaspeed'e bakın isterseniz. 12 ay kalma sözüne aktivasyon yok, kurulum 30*12.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurulum ve aktivasyon ücreti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.