Şimdi Ara

Kurulum Ücreti Almayan ISS var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de Türksat Kablonetin taaa 9-10 sene önce 24 ay taahhüt karşılığında ÜCRETSİZ verdiği modemi kullanıyorum hala. Ama arada bir kopmalar başladı, kayıt açtırdım gelen ekip "bu modem çok eskide kaldı 100mbs hızda sorunlar yaptığı konusunda çok geri bildirim aldık değiştirmeniz lazım" dedi. Sonra bir baktım aylık 40 TL kiralama sistemine geçmişler... Bu yüzden tepkiliyim. 2 sene daha kullansam 2 modem parası almış olacaklar.

Bu arada başka firmaya geçişlerde gene kurulum ücreti talep edenler oldu. Binanın önündeki en yakın porttan kablo çekilecekmiş onun parasıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 22 Nisan 2025; 10:35:11 >
  • Gecici ikametime 4 aylik internet baglatmam gerekiyor.

Kendi evimde milenicoum kullaniyorum ve arkadasini getir ile milenicom a gecmeyi dusunuyorum ancak baglanti ucreti dusunduruyor.

4 ay kullanim icin fiyat/performans 100mbps fiber tavsiyesi olan var mi?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Valla ben 1 ay civarında hemen taşıdım netgsm'e. Migrosnette destek, ödeme vb. bir çok sıkıntı vardı. Bende birde ilk kurulumdu kurulum dahil demesine rağmen turktelekoma kurulum bildirmemiş portun aktifleştirilmesi konusu vb çok uğraştırmışlardır. O zaman benden normal fatura hariç bir ücret almadılar ama turktelekomda ki görevli rica minnet yapınca bak bana bildirmediler normalde yapmam yapıyorum senden ücret aldıysalar konuş geri al vb. demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 6 Mayıs 2025; 12:51:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.