Şimdi Ara

Kurulum Ücreti Almayan ISS var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Eylül 2024; 10:42:3 >
  • Ben dün başvurdum Migrosnet'e bugün port aktifleştirme için turktelekom ekibi geldi. Kullanıcı adı ve şifremde geldi. Turktelekom ekibi tam yapmadı sanırım daireye gelmedi internet aradım ücretsiz ekip yönlendircez dediler. hiç fena değil ve ücretsiz sıfırdan abonelik süreci. Bir gelişme olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 10 Aralık 2024; 16:3:20 >

Güncel yorumlarınız nedir? Benim 20 günüm kaldı. Kurulum ücreti almayan uygun bir firma arıyorum.

Edit : migrosun sitesinde bu yazıyor??

Yeni tesis abonelerde 650,00 TL'Lik kurulum ve aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.

Farklı operatörden Migros İnternet'e geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 375,00 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 11 Nisan 2025; 3:18:49 >

Yeni tesis abonelerde 650,00 TL'Lik kurulum ve aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.

Farklı operatörden Migros İnternet'e geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 375,00 TL'dir.

Yazıyor sitesinde ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 11 Nisan 2025; 3:19:36 >

Şuan ne kullanıyorsunuz alt yapınız nedir?

Normal şartlarda geçiş (churn) tüm iss lerde ücretsiz ama alt yapı aynı olmak kaydı ile.

Yani örneğin kablonetten telekom alt yapısına geçiş olmaz yeni abonelik olur.

Ama alt yapı telekom olan tüm iss lerde geçiş ücretsizdir.

Geçişte ücret alan firmalar var. 80-100-120 gibi.

Bazısı peşin alıyor, bazısı 6 ay abonelik devamını şart koşup almıyor.

Evet biliyorum 12 yıldır kablonet kullanıyorum. Modem desteği sağlamadıkları için kesinlikle başka firma düşünüyorum. Aslında 5 ay önce TURK TELEKOM'un altyapısını döşeyen firma gelip fiber çekti ama hala gözükmüyor nedense?

Milleni benim kapanan vdsl internet kurulumsuz açtı ama baya uğraştırdı. Kurulumsuz alınca bina içini kendiniz halletmeniz gerekiyor. taksitlide oluyor 275*3

tek.net.tr
    Teknet - İnternetsiz Ev Kalmasın
    https://tek.net.tr

kurulum ücretsiz demiş ana sayfasında ama arayıp sormak lazım. Hiç bir tarife detayı yok sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 11 Nisan 2025; 13:3:20 >

7 ay önce yazmışım! 1 günde fiyatların şartların değiştiği bir ortamdayız unutmayalım...

Yok genelde kampanya olarak olmuyor, A firması kurulum ücreti almıyorsa hiç almıyor. Şirket politikası gibi bişey bu. O yüzden sordum, yalan söylüyorsunuz gibi ithamım olmadı yanlış anlaşılmasın Bir de çok şikayet varmış. Migros’tan vazgeçtim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Olmaz çünkü Türk Telekom'un firmalardan aldığı kurulum aktivasyon ücretleri cüzi miktardı firmalar sübvanse ediyordu, aralık ayında Telekom ciddi zam yaptı bundan dolayı çok nadir bulursunuz....

Tahhütsüz ISS firmaları 700-800-900 TL alıyorlar.

Tahhütlü bir ISS firmasına geçerseniz onlar da alıyorlar, aylık ücretin içine yediriyorlar. Ona göre fiyatları daha pahalı oluyor.

Gıbırnet ile açılışı yapın sonrasına bakarsınız, ilk baplantı ve kurulum ücreti 650 TL alıyorlar, 100/20 VDSL/ fiber aylık internet ücreti 320 TL, referans ile 300 TL

Benim kullandığım Netgsm internet VDSL altyapı ilk kurulum bağlantı ücreti 800+700 evde kurulum istenirse.
    Fiber altyapıda 700 TL kurulum ve bağlantı ücreti.
    Aylık 339 TL + fiber modem kira ücreti 60 TL, toplam 399 TL Ref kodu ile -40 TL = 359 TL.

Siz gıbıra geçin ben Netgsm internete davet ettiğim de millet bana 40 TL için ne geçeceğim netgsme diyiyor, ben koskoca Türknet kullanıyorum, aldığı hız 4 megabit, ona dedim bu hıza 499 TL verilir mi, sen 40 TL kazanacaksın diye geçmem dedi, ben o kullandığın adsl altyapı Max 16 megabit aldığım hıza o para verilmez diyiyorum adam bana 40 TL diyiyor. kendince haklıdır ona bir şey diyemem. Teknik detaylar pop noktası.

Ben Netgsm internete 10 şubat 2025 tarihinde geçtim, ilk faturamı 299 TL indirimsiz olarak ödedikten sonraki takip eden ayda Mart ayında başka kişileri Netgsm internete abone yaptığım için 59 TL ödedim, nisan ayında ise 0 TL, yazı ile sıfır Türk lirası ödedim.

Zamanında comnete 2 defa 6 şar aylık uzatma yapmıştım parasını ön ödemeli tek çekim ödedim 219x6=1314 TLX2= 2628 TL ödedim de ne oldu firma patladı daha kullanmaya başlamadığı internetin parasını satın alındıkları tarihlerden firma hizmeti durdurduğu tarihe çifter çifter (12-19 ağustos)
    işleyip bankaya öyle hesapladım diyerek iademin 1/3 ünü bile vermediler.

Comnette 1 yıllık peşin alımım üzerine uzatmalar almıştım, 3 defa hakkımı yediler, ilk yıl, 1. Uzatma, 2. Uzatma
    Başkaları 1 aylık ücret ödeyip, referans kodlarını paylaşarak aylarca bedava internet kullandılar, sonra da biz parasını peşin ödeyenlere enayi dediler, hediye günlerimi yedi bu comnet diye mızmızlandılar, benim de 2000 TL paramın üzerine yattılar.
    Bize enayi diyenler benim de yaptığım gibi önce Türknete sonra Netgsm internete geçtiler.

Şimdi size 3 alternatif sunuyorum,

1. Netgsm internet (40 TL indirim)
    2. Gıbırnet (20 TL indirim)
    3. Netspeed internet (30 TL indirim)

Bu 3 firmanın arkadaşını getir referansları ile daha uyguna indirimli internet kullanma şansınız var, uğraşamam ref mef koduyls derseniz o zaman gigaspeed firması var ref kodu yok. Aylık 299 TL.

Yeni aboneliklerde kurulum ücreti 1.400TL’dir. Kampanya kapsamında 6 ay kalma sözünüze istinaden kurulum ücreti, peşin olarak 800TL’dir. 6 taksit olarak yararlanmak isterseniz, aylık 150TL faturanıza yansıtılabilir. 6 aydan önce abonelikten ayrılmanız durumunda kampanyasız fiyat üzerinden kalan tutar tahsil edilecektir.

Son karar sizin ister gıbırnet, ister netspeed ister Netgsm internet, hangisini isterseniz size hangisi uygunsa ona geçersiniz, ben artık kimseye bir şey tavsiye etmiyorum, millette ucuz kullansın 4 megabit adsl hız için 499 TL ücret ödemesin diyiyoruz, bize 40 TL kazanacaksın diye 4 megabit hızımı bile kullanmayacağım demeye çalışıyor, öyle internet mi olur hiç kullanma, mobil internetin çekiyorsa onu kullan daha iyi. Ama hiçbir imkan el vermiyorsa haklıdır kendince, o yüzden ben karışmam, son söz ve karar interneti kullanan/ kullanacak kişinindir.

Uzun süredir siz de kararsızsınız, fakat siz bekledikçe onlar beklemeyecekler 1 temmuzdan itibaren internet ücretlerine toplu zam gelecek elinizi çabuk tutmaya bakın benden söylemesi kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 13 Nisan 2025; 3:30:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rockerman21 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık çok açıklayıcı bir inceleme olmuş. Ben 12 senedir Kablonetteyim ama artık diğer firmalara geçeyim dedim, şu kurulum ücretleri soğuttu valla. Şu an akıllı sınırsız 100mbs kullanıyorum, 19:00-00:00 arası 25mbs düşüyor. Gene aynı tarifeyi seçersem 12 ay taahhütlü ilk 3 ay 320₺ sonraki 9 ay 400₺ ama diğerleri de dediğiniz gibi temmuzda fena zam yapacak. Daha da pahalı olabilir. O yüzden kablonette kalsam mı diyorum. Taahhütsüz olanlar kurulum ve aktivasyon ücretleriyle daha tuzluymuş maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 22 Nisan 2025; 1:10:2 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle sıfırdan aboneliklerde, taahhütsüz olunca extra bağlantı ve kurulum ücreti alıyor bütün firmalar, taahhütlü olunca da alıyorlar toplam aylık ücretin dışında ayrıca faturada belirtiliyor; port tahsis ücreti, kurulum ücreti olarak, bir de üzerine KDV ile ÖTV de alınıyor.

Hali hazırda kullandığınız bir ISS firması varsa, bu firmadan başka bir firmaya geçişlerde (Churn) bu ücretler alınmıyor.
    (Eğer extra bir kurulum istemezseniz) Zaten bunu biliyorsunuz.

3 yıl önce Vodafone net kullandım 2 yıl taahhütlü o zamanlar aylık ücretler çok uygundu ve 10 TL farkla taksitle modem de almıştım sakız parasına, şimdi hala o modemi kullanmaya devam ediyorum VDSL altyapı ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 22 Nisan 2025; 2:50:1 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.