< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben dün başvurdum Migrosnet'e bugün port aktifleştirme için turktelekom ekibi geldi. Kullanıcı adı ve şifremde geldi. Turktelekom ekibi tam yapmadı sanırım daireye gelmedi internet aradım ücretsiz ekip yönlendircez dediler. hiç fena değil ve ücretsiz sıfırdan abonelik süreci. Bir gelişme olursa yazarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 10 Aralık 2024; 16:3:20 > |
| _____________________________ |
|
Güncel yorumlarınız nedir? Benim 20 günüm kaldı. Kurulum ücreti almayan uygun bir firma arıyorum. Edit : migrosun sitesinde bu yazıyor?? Yeni tesis abonelerde 650,00 TL'Lik kurulum ve aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır. Farklı operatörden Migros İnternet'e geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 375,00 TL'dir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 11 Nisan 2025; 3:18:49 > |
|
Yeni tesis abonelerde 650,00 TL'Lik kurulum ve aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır. Farklı operatörden Migros İnternet'e geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 375,00 TL'dir. Yazıyor sitesinde ??? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 11 Nisan 2025; 3:19:36 > |
|
Şuan ne kullanıyorsunuz alt yapınız nedir? Normal şartlarda geçiş (churn) tüm iss lerde ücretsiz ama alt yapı aynı olmak kaydı ile. Yani örneğin kablonetten telekom alt yapısına geçiş olmaz yeni abonelik olur. Ama alt yapı telekom olan tüm iss lerde geçiş ücretsizdir. |
|
|
gibir 650 alıyor. İlk bağlantılarda artık almayan kalmadı. Milleni benim kapanan vdsl internet kurulumsuz açtı ama baya uğraştırdı. Kurulumsuz alınca bina içini kendiniz halletmeniz gerekiyor. taksitlide oluyor 275*3 kurulum ücretsiz demiş ana sayfasında ama arayıp sormak lazım. Hiç bir tarife detayı yok sitede. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 11 Nisan 2025; 13:3:20 > |
|
|
|
Olmaz çünkü Türk Telekom'un firmalardan aldığı kurulum aktivasyon ücretleri cüzi miktardı firmalar sübvanse ediyordu, aralık ayında Telekom ciddi zam yaptı bundan dolayı çok nadir bulursunuz.... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 13 Nisan 2025; 3:30:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 22 Nisan 2025; 1:10:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 22 Nisan 2025; 2:50:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|