Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.996
Cevap
3
Favori
425.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet textedit açıyoda daha önceki 10.4.1 de bu dosya klasör şeklinde açılıp içinden başka bi dosya çıkıyodu o dosyayı açınca kendiliğinden açılan bi pencere vardı orda sadece değer giriyoduk şimdi texteditle açınca graphicsmode satırını herhangi bi yere yazsam çalışırmı acaba?
  • herkes nereye gitti yaf :(
  • walla ben arada bi bakiomda kimsede tık yok,demekki herkes halinden memnun
    nazar degmesin bende mac OSumdan memnunum
  • Dosyaları tekrar indirdim bu hafta sonu bir daha deniycem. Bakalım anyayı konyayı görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macallica -- 31 Aralık 2005 9:14:23 >
  • aman aman herkes halinden memnun olsunda
    arada bi foruma ses vermek lazım yannız
  • arkadaşlar işlemcim amd athlon 2400, benim için yok mudur bir çare? okuyu okuyup kahroluyorum.
  • tüm MACOSX86 camiasının yeni yılı kutlu ossuuunnn




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanust -- 31 Aralık 2005 15:47:13 >
  • Selam, normal bilgisayara kurmaya kalktığımda bootladıktan bi iki saniye sonra reset atıyodu bilgisayara.Bu gün virtual machine de denedim.böyle bi hata verdi.Sorunu anlayan arkadaşlar bi izah edebilirler mi?
    *** Virtual machine kernel stack fault (hardware reset) ***
    The virtual machine just suffered a stack fault in kernel mode. On a real computer, this would amount to a reset of the processor. It can be caused by an incorrect configuration of the virtual machine, a bug in the operating system, or a problem in the VMware Workstation software. Press OK to reboot virtual machine or Cancel to shut it down.
  • @amante
    aynı sorun bendede vardı. ama konfigürasyonunu yazarsan belki yardımcı olabilirim
    bide hangi sürümü yüklemeye çalıştın?
  • Nihayet becerdim kurmayi da Office 2004 calismiyo. Nereden iner bunun x86 si?
  • arkadaslarım hepinizin yeni yılı mutlu olsun hayırlı olsun güzel olsun saglık ve huzur dolu olsun tüm pc lerde mac os x86 kurulu olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_WeB


    apple unix tabanlı
    oldugu ıcın hıcbır zaman mıcrosoft onun gıbı dosya sıstemı kullanmaz

    winfs ntfs ın bır sonrakı surumu olucak



    ya diger benzerliklere ne diyorsun web,arayüzün mac osx e bu kadar benzetilmeye calısılması güzel mi sence,kızdığım nokta şuki windows kullanıcıları hiç mac os görmedikleri için bunu microsoftun başarımı olarak kabul edecekler,bu konudaki görüşlerini gerçekten merak ediyorum?
  • Yıl 1984! Huzurlarınızda pencerelerden oluşan grafik arayüzlü MacOS! Başka da bir şey söyleyemiyeceğim!http://www.kottke.org/plus/video/1984macintro.mov
  • quote:

    Orjinalden alıntı: polatyy


    quote:

    Orjinalden alıntı: The_WeB


    apple unix tabanlı
    oldugu ıcın hıcbır zaman mıcrosoft onun gıbı dosya sıstemı kullanmaz

    winfs ntfs ın bır sonrakı surumu olucak



    ya diger benzerliklere ne diyorsun web,arayüzün mac osx e bu kadar benzetilmeye calısılması güzel mi sence,kızdığım nokta şuki windows kullanıcıları hiç mac os görmedikleri için bunu microsoftun başarımı olarak kabul edecekler,bu konudaki görüşlerini gerçekten merak ediyorum?



    Ben daha enteresan bir şey anlatayım, Windows 95'in tanıtım toplantısına gitmiştim Taksim'de otoparkta yapmışlardı tüm dünya ile aynı anda canlı bağlantı ile ( hay allah şu an hesapladım 11 sene olmuş) o vakitte Apple Amerika'da ve tüm dünyada bütün gazete ve dergilere 2 sayfa (Sağlı, sollu) congratulations (tebrikler) ilanı vermişti ama, Windows o ana kadar dosya isimlerine sadece 8 karaktere kadar izin verince Apple da ilanı cngrtlts olarak 8 harfle verdi ve ilan da sadece bu kelime vardı ben de gördüm için hatırlıyorum;
    rakibiyle böyle dalga geçmişti. Devamında ise davalar geldi masaüstü ve pekçok şeyin kopyalandığına dair..


    Yalan değil microsoft'un kopyalamaları, ben 80'ler kuşağında büyümüş biri olarak eski Amerikan komedi-gençlik dizilerin televizyonunda içine girerek sırf o Classic serisi Apple'ları görmek için izlerdim. Ben sadece dizi oynarken odanın köşesinde olan o küçük elma bilgisayara bakardım o kadar hayrandım (Bu arada meraklısına Classic modelleri bir eskici de var istemediğiniz kadar, yadaderim ya da salonuma koyarım diyenlere duyurulur) 1992 yanlış hatırlıyorsam Türkiye'de ilk Apple Günleri o zaman yapılmıştı. Düşünün ilk cd-rom u zaman gördüm, ilk multimedia pc v.s Hatta Jurassic Park'ı yaptıkları PowerPc'ler, broşürleri hala saklarım..

    Hay Allah daldım biraz, tüm Macosx86 ailesi yeni yılınız kutlu olsun sahi bu arada bir tanışma günü yapalım ne dersiniz :)
  • En sonunda gerekli dosyaları indirdim ve ilk denememi Wesley'nin patchiyle yaptım. Makineyi DVD'den çok rahat boot ettim. Lakin ne Disk utility'den ne de Installer penceresinde benim SATA diskler görünmedi. Aynı şekilde başka bir arkadaşın AMD'sinde de SATA'yı görmedi. Mac formatlı IDE bir disk taktık, gördü fakat yüklemenin yarısında hata verdi. Bir fikri olan varmı acaba!?
  • sata ile işiniz zor...ben gittim ide harddisk aldım
  • bu sanırım rs480 anakartla ilgili bir sorun,bende ide kurarken ya sorun çıkartıyor yada inanılmaz yavaş kuruluyor,chip setin xpress200 olmasindan kaynaklaniyor sanırım,ısrarla denersen sabırlı olup kurulum esnasında hiç bişeye dokunmadan belki kurulabilir,ama simdiden bilki kullanılamayacak kadar yavaş bir hardisk performansı gösterecek
  • @polaty haklı olabilirsin. Yalnız arkadaşın anakartı Asus A8N-SLI deluxe'tü. Onda da SATA HDD görünmedi. Bir de JaS'ın patch'ini deneyicem. Bu iş ya olacak, ya olacak gerekirse Steve Jobs'a bile mail atarım

    Bu arada biraz önce baktım da Wesley'nin işlemcisi de AMD'ymiş (Athlon 64 X2 3800+). Önereceğiniz bir anakart varsa anakartı da değiştirebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macallica -- 3 Ocak 2006 12:21:35 >
  • macosx86 hayırlı olsun hepimize.
  • bu hafta mac bi toplantı yapılcak diye okumuştum yanlışmı hatırlıyorum? pek ses soluk çıkadı galiba?
    bide x86da ps2 kullanan arkadaşlar hangi patch ile kullandıklarını yazarlarsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_bek -- 6 Ocak 2006 21:13:35 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.