Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.995
Cevap
3
Favori
425.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 gün içinde Leopar inecek isteyen arkadaşlara göndere bilirim... Her ne kadar bana 10.4.6 göndermedilerse de.... olsun isteyenlere ben Leopar 10.5 i göndereceğim....

    Sevgiler, saygılar.....
  • Üstad pm at göndereyim hangisini istersen ben de ikiside var ..
    quote:

    Orjinalden alıntı: atalay®

    arkadaşlar yav... Allah rızası için bir 10.4.5 veya 10.4.6 gönderin ya...
  • Emülatör yardımı ile bizim intel tabanlı pclere mac os classic yükledik diyelim ekran çözünürlüğü en fazla ne kadar oluyor biliyormusunuz ?

    quote:

    Orjinalden alıntı: DaVinci

    Arkadaşlar intel tabanlı mac lere ya da bizim hackintosh lara ancak emülatör yardımı ile classic yüklenir, sebebine gelince macos 9 PPC için yazıldı X86 komutlarını algılayamaz
  • leopar kurulabilir hale geldimi arkadaşlar kırdılarmı ?
  • henüz kırılmadı zannedersen... Zaten şu anda Beta sürümü piyasada...

    Apple Kaynak kodlarının kapatıldığını yazmıştı.... Gelişmeye kapalı gözüküyor
  • Evet şimdi oldu dostum dediğin dosyayı indirdim bu arada 4 tane mac oldu bende bu dosyanın içinden extra olarak VMware-workstation diye bir programda çıktı şimdi tam olarak ne yapmam gerektiğini bana söyleyecek bir arkadaş varmı?
  • Elimde mac osx x86 kurulum dvd si var fakat, cpu'nun sse2desteği olması gerekiyor kurulum için artı harrdiskin sata olmamasıda gerek İde destekli bir disk gerekiyor, arkadaşımda sata diske mac osx x86 kurmayı denediğimizde diskteki bütün verileri kaybettik, artı sse2 desteği olmayan benim makinamda denediğimdede sistem kilitlenmişti ve açılmamıştı.. bildiklerim bunlar fakat asıl önemli nokta şöyle,bir çıkmazın içindeyim, ya kendime bir ibook alacağım paraya kıyıp yada, anakart ve cpu mu değiştirip yalnızca mac os kullanacağım.. sizce bu mümkünmü dersiniz? yani Wmvare gibi ekstradan bir programa ihtiyaç duymak istemiyorum.. Amacım okadar para vermeyip anakart ve cpu takviysiyle bu sistemi çözmek..
  • Dostum benim bir arkadaşımda elmanın ibook'u var gerçekten çok iktidarlı ve güzel çalışıyo zaten mac merakıda ordan geldi bendeki laptobu satmak da işime gelmiyo masa üstünde bir dönem hevesimi almak niyetim oruya yakınsan ibook'u inceleme fırsatı sunabilirim sana ama hastası olacağın ve takacağın kesin makinanın dış görünümü elma anblemi ile birleştirilmiş zaten çalıştırmadan makinaya aşık oluyosun aslında fiyatıda bu aralar hayli düştü bende bir masa üstünü deneyip olmassa ibook düşünüyorum aslında
  • Üstad DVD yola çıktı. Takip edesin..
    quote:

    Orjinalden alıntı: atalay®

    3 gün içinde Leopar inecek isteyen arkadaşlara göndere bilirim... Her ne kadar bana 10.4.6 göndermedilerse de.... olsun isteyenlere ben Leopar 10.5 i göndereceğim....

    Sevgiler, saygılar.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: partner52

    Dostum benim bir arkadaşımda elmanın ibook'u var gerçekten çok iktidarlı ve güzel çalışıyo zaten mac merakıda ordan geldi bendeki laptobu satmak da işime gelmiyo masa üstünde bir dönem hevesimi almak niyetim oruya yakınsan ibook'u inceleme fırsatı sunabilirim sana ama hastası olacağın ve takacağın kesin makinanın dış görünümü elma anblemi ile birleştirilmiş zaten çalıştırmadan makinaya aşık oluyosun aslında fiyatıda bu aralar hayli düştü bende bir masa üstünü deneyip olmassa ibook düşünüyorum aslında



    Ya şöyle bir genel inceleme yaptığımda anakart cpu ve ekran kartı falan maliyet bakımından bi mac parasını çıkarıyor neredeyse, ekran kartı olarak x1600 falan söylenmiş fiyatına baktım 256 ytl gibi bi fiyatı var, anakart cpu bide ram zaten nerden baksan 700 ytl yi bulur geçer belkide.. üstüne biras daha ekleyip sanırım bir ibook almak daha mantıklı gibi geliyor bana.. bu bahsettiiğn ibook bayağı eski model bildiim kadarı ile elma şekli ile bütünleşmiş demişsin ya.. bilyorum bu modeli oldukça hoş, fakat sistem donanımı çok yetersiz bir makina günümüz için.. ben mac işletim sistemini grafiker olduum için istiyorum. malum normal pclerde grafik işleri bazen ölüm olabiliyor... amacım bir mac sahibi olup, hem sistemi çözmek hem işlerimi heryerde giderebilmek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpmust -- 19 Eylül 2006; 12:18:42 >




  • Leopar ı isteyen herkese göndereceğim.

    PM olarak Adresinizi bana atarsanız...


    Bu sistemide kuralım PC lere.... ama kırmamız lazım....
  • ben sistemimi 1250 dolara malettim 19" LCD monitor, 250 gb hd dvd rw dl ile bu fiyata bu özellikleri bırakın yakın özelllikte bir sistem alamazsınız.
  • Bence Mac lerin fiyatları kesinlikle çok pahalı değil ve o parayı hakediyorlar lakin Türkiye de çok pahalı satılıyor meretler,USA fiyatlarıyl aburdada satılabilse eminim bir çoğumuz gider alırdık.
  • evet artık ciddi ciddi bi mac almayı düşünüyorum
    özelliklede bootcamp olayı çıktıktan sonra kesinlikle alacağım
    ama biraz daha fiyatları düşmeli bekliycem
  • Arkadaşlar normal sisteme para harcayıp mac osx kurmanın hiçde iyi fikir olabileceğini düşünmediğim için bu kararımdan vazgeçip, bir ibook almayı düşünmüştüm fakat şimdi kararımı değiştirdim bilkomdan Emac 1.25 ghz g4 -1 gb ram - 160 gb hdd li bir sistem buldum 1500 ytl 6 taksit yapıcaklar.. kesinlikle kaçırmamam gereken bi makina..
  • limpmust 1500 ytl o sistem için fazla gibi,

    eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa aynı paraya yeni mac lerden alabilirsin.garantisi burada da geçerli oluyor bildiğim kadarıyla.www.ebay.de ye bakabilirsin.

    bu mac os x86 olayını apple'ın çıkardığını düşünmeye başladım, çünkü bilgisayarına her kuran gidip bir mac almak istiyor, steve amcanın tuzağına düşüyoruz gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 20 Eylül 2006; 10:17:48 >
  • Mac lerin pahalı olması aslında tam bir şehir efsanesi, distribütörlükle yürütülen ülkelerde haklı olarak ciddi anlamda ABD fiyatlarından farklı, bu avrupada da aynı asyada da amerika kıtasında da, bir kaç sayfa önce kasaının fiyatını yazmıştım, perakende olarak bakınca 299.95 dolara satılan kasanın bilgisayarıda ona göre olur, ama diğer markalarla karşılaştırınca dell le filan çok da abuk değil fiyatlar aslında. şu anda xeon lu mac e eş değer bir PC toplasan çok da fiyat farkı olmayacaktır diye düşünüyorum


    quote:

    Orjinalden alıntı: polatyy

    Bence Mac lerin fiyatları kesinlikle çok pahalı değil ve o parayı hakediyorlar lakin Türkiye de çok pahalı satılıyor meretler,USA fiyatlarıyl aburdada satılabilse eminim bir çoğumuz gider alırdık.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

    limpmust 1500 ytl o sistem için fazla gibi,

    eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa aynı paraya yeni mac lerden alabilirsin.garantisi burada da geçerli oluyor bildiğim kadarıyla.www.ebay.de ye bakabilirsin.

    bu mac os x86 olayını apple'ın çıkardığını düşünmeye başladım, çünkü bilgisayarına her kuran gidip bir mac almak istiyor, steve amcanın tuzağına düşüyoruz gibi


    Yurt dışındanda getirtebilirim ama gümrüğüydü bilmemneyiydi yine bi dünya masraf çıkarırlar, ama araştırmamda yarar var fakat, acaba ebaydende taksitle alabilecekmiyim bu önemli..?




  • ben bir arkadaşına getirtme imkanın yokmu diye sordum, yoksa posta yolu ile getirirsen garanti gümrükte takılır.bir yığın para isterler.
  • atalay® sanıyorum senin dvd yolda iletibox yazmıştı bendekide aynısı

    sen benim Tiger PPC yi gönderirsen sevinirim ekler ve aplication dvd side varsa hepiciğini lütfen
    adres vermiştim tşk.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.