Bildirim
Kurtlar Vadisindeki arabalar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yine bir perşembe akşamı
Yine polatın arabası mematinin passatı muhabbeti
Çok klasik bir akşam geçiyoruz yine -
Mercury Milan daha doğrusu tüm araçları Mercury ama jipin modelini bilmiyorum..
Fakat Kazim! () 'ın Polat'ın bindiği jipin jantları neydi öyle ya! Gece gece nasıl parlıyordu çok hoşuma gitti doğrusu
-
Bunları getiren Carerer Motors adlı bir firma yanılmıyorsam. Zavallılar Kurtlar Vadisine, carta curta okadar reklam parası veriyorlar halbuki o araçarı hiç satamayacaklar. -
quote:
Orjinalden alıntı: hlkkln
dizininyeni bölümlerindeki arabaların hangi marka olduğunu çıkaramadım. gerek polatın gerekse de büyüğün kullandığı araçların amblemi aynı ama bunun hangi marka olduğunu çıkaramadım. hatta birinin plakasını araştırdım mercedes çıktı daha da hayret ettim. bir fikri olan var mı acaba?
araçlar mercury sedan olan milan jip olan mariner -
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
Yine bir perşembe akşamı
Çok klasik bir akşam geçiyoruz yine
valla ben ilk kez yazdım ama gerçekten geçen seferki passat benim de kafama takılmıştı... passatlar o kadar uzun muydu :) ? ... phaeton olabilir mi diye de düşünmemiş değildim hani :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43
Mercury Milan daha doğrusu tüm araçları Mercury ama jipin modelini bilmiyorum..
Fakat Kazim! () 'ın Polat'ın bindiği jipin jantları neydi öyle ya! Gece gece nasıl parlıyordu çok hoşuma gitti doğrusu
harbi jantlar çk iyiydi -
bence chevrolet bir baskaydı... -
protonun akıbeetine uğrar, boşuna para harcıyor reklem veren firma. -
quote:
Orjinalden alıntı: hlkkln
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
Yine bir perşembe akşamı
Çok klasik bir akşam geçiyoruz yine
valla ben ilk kez yazdım ama gerçekten geçen seferki passat benim de kafama takılmıştı... passatlar o kadar uzun muydu :) ? ... phaeton olabilir mi diye de düşünmemiş değildim hani :)
Bu ülkede seda sayanı ince gösteren kanallar oldukça passatı uzun gösterenlerde olacaktır. Bunlar normal şeyler :)
-
ya tmm yazdıklarınız hepsini anladımda bu arabanın gerçek markası ne onu bir türlü anlamadım arkadaşlar. -
benim de dikkatimi çekti. uzak doğu arabası olsa gerektir. bilenler bi zahmet yazsa ya -
http://www.mercuryvehicles.com/mountaineer/ işt epolatın jip i mercury mountaineer amerikan malıdır kendisi -
diğer iskender ve mematini kullandıklarıda mercury milan , mercury sable modelidir zaten mercury Ford a bağlıdır. -
Ararbalar Dehşet Duruyor -
Ah ah daha geçen sezon bmw'ler vardı şimdi neler var of of tamam bunlarda güzelde bmw tartışılmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X