Şimdi Ara

KURTLAR VADISI TARTISMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiyenin uzun soluklu projelerinde kurtlar vadisi pusu sevende cok sevmeyende cok benim icin bir diziden daha ote.haber bultenlerinde tartisma programlarinda anlatilan kadar gercek hatta sinemanin tv nin buyusuyle daha akilda kalici.Ama vadiyi sevmeyende bir hayli.Ben burda 12 yillik bu projeyi tartisalim diyorum.Sevmeyen nedeniyle aciklasin cozum olalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 bölüm bile izlemedim.Bence tartışmaya Türk milleti böyle bir diziyi nasıl bu kadar uzun süre yaşattı diye sormak yanlış olmaz.Ama her türlü saçmalık tutuluyor nasılsa ülkede.O yüzden şaşırmıyorum
  • Acarsaniz birazdaha ne tur sacmalik aciklayarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

1 bölüm bile izlemedim.Bence tartışmaya Türk milleti böyle bir diziyi nasıl bu kadar uzun süre yaşattı diye sormak yanlış olmaz.Ama her türlü saçmalık tutuluyor nasılsa ülkede.O yüzden şaşırmıyorum

sen git yabancı dizi izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaylı Yaratık

quote:

1 bölüm bile izlemedim.Bence tartışmaya Türk milleti böyle bir diziyi nasıl bu kadar uzun süre yaşattı diye sormak yanlış olmaz.Ama her türlü saçmalık tutuluyor nasılsa ülkede.O yüzden şaşırmıyorum

Bence sen de izle.
  • Arkadaslar kvp yi neden antipatik buluyorsunuz aciklayin diyorum yabanci dizi tartismasina giriyosunuz adamakilli bir cevap verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaylı Yaratık

quote:

Uzaylıların daha gelişmiş old.nu sanıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum Memati gittikten sonra dizi bitti .Nerdesin be Memati şu şarkının güzelliğine bak hele o 1.59 da giren klarnet sesi offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Dostum Memati gittikten sonra dizi bitti .Nerdesin be Memati şu şarkının güzelliğine bak hele o 1.59 da giren klarnet sesi offf

Bende cok seviyodum cakiri aslan amcayi mematiyi ama biri oldu diye dizi biti bidaha izlemem demek yanlis.Demekki izleyen o karakter icin izliyor kurguyu gercegi anlamiyor.Tamam memati kvp nin sahsina munasir sembol karakterlerinden ama olenle olunmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.