Şimdi Ara

KURTLAR VADISI SEZON FINALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • """Tilki Andrei, Polat’a verdiği sözü tutmaz. Vakit dolmadan Polat’ın adamlarını öldürmeye başlar. Samuel’in başına gelenler herkesi şoke eder. Polat, konsey üyelerinin bir an önce Türkiye’den kaçmasını ister. Nizamettin, bu ölümü kendi lehlerine çevirmenin yolunu bulmuştur. Polat’ın izniyle “Temiz Toplum” kampanyasının sözcülüğüne soyunur. Doğu, son gelişmelerin Ankara’dan planlandığını düşünür. Duruma müdahale etmek için Ankara’ya gitmelidir. Samuel’in ölümünün şaşkınlığı geçmeden Safiye’nin kaçırıldığı öğrenilir. Kılıç’a göre “fox” Tilki Andrei’dir. Ona ulaşır ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Gizli güç, planlarını uygulamaya devam etmektedir. Kurtlar Vadisi’nin bu sezonki son bölümünde birbirinden şok edici finaller art arda gelecektir"""

buyrun beyler yorumları alalım..sadece izleyenler finalle ilgili yorum yapın diziyle ılgılı sacma seyler yazılmasın lutfen..çok özel bir final bizi bekliyor ne diyorsunuz??

• Bu sezonun finali mi bu?

Artık her bakımdan muhteşemleşmeye başladı...

Fragmanda hiç kimsenin bilmediği bir sır daha ortaya çıkacak deniyor..Bu arada Polat'a gelen CD olayı noldu?Bence o görüntülerde Polat'ın ameliyatı var...Ali'den Polat olduğu ameliyat.
  • İlk bölümünden beri takip edip arşivini yaptığım bu dizi adına bu sezon finali her nasıl biterse bitsin beni üzdü

kanı efe, içi ali, dışı polat, canpolat seni özliyeceğiz.
  • kardes fragmanı nerden izledin ya varmı nette ben bulamadım daha..evet cdler çıkabilir gün yüzüne..bence polatı mabede çagıracaklar..
  • ulan niye bitiyo yaaa

neyse güzel bir finalle bitecek ne azından...
  • devletin artık mossad'a ne kadar güçlü olduğunu göstermesinin vakti gelmiştir.bu yüzden polatın ali olduğunu açıklayan bence doğu'dur.tabii vardır doğununda bi bildiği.yani artık soğuk savaş dönemi bitip sıcak savaş dönemi başlıycak.ayrıca bu bölümde elifin başkasından duymaması için polatın artık ali olduğunu elife söylemesini bekliyorum...
  • Manyak bir bölüm olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya polatın yüzünün tilki den alındıgı söylenıyor ne dıyosunuz olabilirmi böle birşey..
  • yok be daha neler.polata başkasından surat kesipmi yapıştırıcaklar.estetik operasyonla ağzıyla burnuyla biraz fazla oynadılar işte.yokmu şöyle aha bu olabilir diycek bi yorum??????????
  • bu bölümle kurtlar vadisi tam olarak mı bitiyo yoksa tatile mi giriyo yani bu bölümden sonra önümüzdeki sene devam etcekmi??????
  • telaşlanma sadece yaz finali.yani yaz bitince tekrar başlıycak(diye biliyorum).ayrıca dizinin 134 bölüm olduğunu duymuştum.
  • keşke yazında devam etse...
  • vallahi sezon finali ise bu baya bi gelişme var hem daha bi ara mito vardı ortadan kayboldu,polatın eline geçen bir cd vardı onlarda bir açıklığa kavuşu elbet.
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahayseven

"""Tilki Andrei, Polat’a verdiği sözü tutmaz. Vakit dolmadan Polat’ın adamlarını öldürmeye başlar. Samuel’in başına gelenler herkesi şoke eder. Polat, konsey üyelerinin bir an önce Türkiye’den kaçmasını ister. Nizamettin, bu ölümü kendi lehlerine çevirmenin yolunu bulmuştur. Polat’ın izniyle “Temiz Toplum” kampanyasının sözcülüğüne soyunur. Doğu, son gelişmelerin Ankara’dan planlandığını düşünür. Duruma müdahale etmek için Ankara’ya gitmelidir. Samuel’in ölümünün şaşkınlığı geçmeden Safiye’nin kaçırıldığı öğrenilir. Kılıç’a göre “fox” Tilki Andrei’dir. Ona ulaşır ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Gizli güç, planlarını uygulamaya devam etmektedir. Kurtlar Vadisi’nin bu sezonki son bölümünde birbirinden şok edici finaller art arda gelecektir"""

buyrun beyler yorumları alalım..sadece izleyenler finalle ilgili yorum yapın diziyle ılgılı sacma seyler yazılmasın lutfen..çok özel bir final bizi bekliyor ne diyorsunuz??

• son bölüm olamaz bence.çünkü bi dünya su yüzüne çıkmamış şeyler var.asıl kurtlar vadisi operasyonunun karahanlıyı öldürmek olmadığı açıklandı bi defa.bu masonları ortadan kaldırmak.yada bi ihtimal daha var.eğer son bölüm olucaksa bu perşembeki bölümü 5-6 saatlik bi bölüm yapmaları lazım.tabii reklamlarla beraber 15 saati bulur o ayrı
  • samuel 'in ölmediğini patlamadan önce cep telefonunda duyduğu sesten sonra arabadan uzaklaştığını ve onunda mito gibi ortadan kaybolduğunu ve yeni sezonda ortaya çıkacağını söylesem ne dersiniz?

mito kimin elinde?
    gizli güç kim ve kimler tarafından yönetiliyor?
    polat alemdar, aslan akbey'in defterinde yazdığı gibi vatanına olan borcunu nasıl ve ne şekilde ödeyecek?
    polat alemdara ulaşan cd nin içeriği meydana çıkacak mı?
    kılıç tilkiye ulaşmaya çalışırken karşılaşacağı kötü sirprizden kurtulabilecek mi?

ve daha fazlası
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

samuel 'in ölmediğini patlamadan önce cep telefonunda duyduğu sesten sonra arabadan uzaklaştığını ve onunda mito gibi ortadan kaybolduğunu ve yeni sezonda ortaya çıkacağını söylesem ne dersiniz?

mito kimin elinde?
    gizli güç kim ve kimler tarafından yönetiliyor?
    polat alemdar, aslan akbey'in defterinde yazdığı gibi vatanına olan borcunu nasıl ve ne şekilde ödeyecek?
    polat alemdara ulaşan cd nin içeriği meydana çıkacak mı?
    kılıç tilkiye ulaşmaya çalışırken karşılaşacağı kötü sirprizden kurtulabilecek mi?

ve daha fazlası

kardes direk fragman çekmişsin iki arada yok samuel ölmüştür bence olmaz öyle şey..ama bu final bölümünde mabed olayı yıne su yüzüne çıkıcak polatı toplantıya alıcaklar bence ve nizamettin de orda olcak bunu bi yollar göreceğiz..gel perşembe gelllllll....

• 86.Bölüm tüyoları

Birebir Dİyaloglardan Başlıyalım

abdül:abi operasyon ankaradan başlamış doğu bey bizzat başlatmış ankaraya uçuomuş
    memati:listede biz varmıyız ?
    abdül: doğu beylerin söledikleri kim varsa bi süreliine ortadan kaybolsun
    polat:memati iplikçi halo ve tuncaya söle kaçsınlar
    memati:kılıç
    polat:kılıç bi yere gidemez

başka bi sahne

güllü:abi nevzat aradı
    memati:bırakmışmı tilki
    güllü: pürmüzle nevzatı bırakmış
    polat: diğerleri
    güllü: vurmuş kafalrına sıkmış abi (polat kafasını iki elinin arasına alır)
    güllü:benim yüzümden öldüler abi
    abdül: tamam erhan
    polat: aşşağılık yalancı şerefsiz bana 24 saat demişti

başka bi sahne fox safienin sesi ile polatı arar

safie(fox): polat yerimi sölemem mümkün deil şuraya tek gel
    polat: safie olduğunu anlamam için şuna cevap ver abinin ilk ismi nedir ?
    safie(fox)polat şimdi bunlarla uraşcak vaktim yok hemen dediğim yere gel
    polat safie olmadığını anlar

başka bi sahne

nizam: siz mi öldürdünüz samueli ?
    polat:tabiki hayır nasıl böyle bir şey düşünürsün peki sen ne konuştun samuelle sana en son geldiğinde ?
    nizam: samuel bana sana başta karşı çıkmasını yanlış olduğunu seçimimizin ne kadar doğru olduğunu söyledi

ve tüyolar
    Bu Tüyolar Şakaya İhmale Gelmez
    Önce Şunu Diyim Bölüm Süper Bi Final

1)Tilki Nevzat Ve Pürmüzü Serbest Bırakır Dierlerinin Kafasına Sıkar
    2)İplikçi Halo Tuncay Hapse Girer
    3)Doğu Helikopterle Ankaraya Giderken Sistem Arızalanır
    4)fox alinin sesi ile elife istanbuldayım der (telefonda)
    5)Polat tilkiye s e r e f s i z der
    6)fox safienin sesiyle polatı arar bi yere tek gelmesini ister plt onun safie olmadığını anlar ama gider
    7)pusat selvi ve nesrin kavuşur
    8)elifin araba devrilir ve elif mefta (en sevindiiiim bu)
    9)Bide polatın tabut ve mezar sahnesi var artık öldü mü rüyamı bilemem

alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkkt -- 7 Haziran 2005, 19:38:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

86.Bölüm tüyoları

Birebir Dİyaloglardan Başlıyalım

abdül:abi operasyon ankaradan başlamış doğu bey bizzat başlatmış ankaraya uçuomuş
    memati:listede biz varmıyız ?
    abdül: doğu beylerin söledikleri kim varsa bi süreliine ortadan kaybolsun
    polat:memati iplikçi halo ve tuncaya söle kaçsınlar
    memati:kılıç
    polat:kılıç bi yere gidemez

başka bi sahne

güllü:abi nevzat aradı
    memati:bırakmışmı tilki
    güllü: pürmüzle nevzatı bırakmış
    polat: diğerleri
    güllü: vurmuş kafalrına sıkmış abi (polat kafasını iki elinin arasına alır)
    güllü:benim yüzümden öldüler abi
    abdül: tamam erhan
    polat: aşşağılık yalancı şerefsiz bana 24 saat demişti

başka bi sahne fox safienin sesi ile polatı arar

safie(fox): polat yerimi sölemem mümkün deil şuraya tek gel
    polat: safie olduğunu anlamam için şuna cevap ver abinin ilk ismi nedir ?
    safie(fox)polat şimdi bunlarla uraşcak vaktim yok hemen dediğim yere gel
    polat safie olmadığını anlar

başka bi sahne

nizam: siz mi öldürdünüz samueli ?
    polat:tabiki hayır nasıl böyle bir şey düşünürsün peki sen ne konuştun samuelle sana en son geldiğinde ?
    nizam: samuel bana sana başta karşı çıkmasını yanlış olduğunu seçimimizin ne kadar doğru olduğunu söyledi

ve tüyolar
    Bu Tüyolar Şakaya İhmale Gelmez
    Önce Şunu Diyim Bölüm Süper Bi Final

1)Tilki Nevzat Ve Pürmüzü Serbest Bırakır Dierlerinin Kafasına Sıkar
    2)İplikçi Halo Tuncay Hapse Girer
    3)Doğu Helikopterle Ankaraya Giderken Sistem Arızalanır
    4)fox alinin sesi ile elife istanbuldayım der (telefonda)
    5)Polat tilkiye s e r e f s i z der
    6)fox safienin sesiyle polatı arar bi yere tek gelmesini ister plt onun safie olmadığını anlar ama gider
    7)pusat selvi ve nesrin kavuşur
    8)elifin araba devrilir ve elif mefta (en sevindiiiim bu)
    9)Bide polatın tabut ve mezar sahnesi var artık öldü mü rüyamı bilemem

alıntıdır

elif ölmesin!!! ayrıca yeni sezon olacakmı???

• @gkkt

vadiye ait suflör lerin okuduğu telli 4 orta kalınlığında ön kapağında pana film e ait olan logo ile basılan bölüm konularını içeren defterler mevcut, bunlardan bir tanesi elimde var ama eski bölümlerinden birisine ait

senin yazdıklarını okuduğum an böyle bir şeyin sende olduğu yada buna benzer bir yol ile bunları yazdığını düşündüm, her neyse eline koluna sağlık. perşembe çok güzel olacak
  • ya bu sezon finali yayınlandı mı yoksa bu perşembe mi yayınlancak??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.