Şimdi Ara

Kurtlar vadisi PuSu vs FaTMaGüLüN SuÇu Ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kurtlar vadisi izleyecek olanlarmi fazla ??

fatmagül ü seyretmedim ilk bolumu seyredenler nasil buldu ?

• fatmagülün suçu ne muhteşem bir dizi hayatımda böyle bir dizi izlemedim başla hemen.
    Pusu desen o zaten harika ama en çok fragmanı sevdim.
  • fatmagul yerde yatio dizi başladi kurtlar vadisi de başlamak uzere hangisi kimsenin tv seyrettigi yok anlasildi

kadin fatmagul un yaninda hangi hayvan yapti bunu dio ama ben fragmaninda 5 6 kisi yaparken gormustum kizi o uzun saçli adam a da kil oldum jeep i kullanio gay galiba o kiz i da kurtarmadi oyle seyretti ben olsam jeep le adamlari ezerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Eylül 2010; 20:06:23 >
  • Aynen Bende düşünüyom Hangisini İzlesem Diye
  • daha eve gitmedim vadiyi kaçıracam anlaşılan
  • 2 senedir TV izlemiyorum. Kültürünüze yazık 5 para etmez dizileri izliyorsunuz. Gidin adam gibi film dizi izleyin türk sektöründe dizi ve film yapan adam gibi adam yok.
  • eski bolumu verio ozet kurtlr vadisi daha iskenri bile asmamis tv daha cok var izlemem kurtlari yeni bolumu baslayana kadar fatmagul 9 aylik olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye özet geçmedi bunlar fatmagul un fragmaninda tecavuz sahnesi vardi nasil direk atladlar i uzerine nasil olud yaw kiz i n manitasi yokmuymus gidip adamlari yakalayip o da onlara tecavuz etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

2 senedir TV izlemiyorum. Kültürünüze yazık 5 para etmez dizileri izliyorsunuz. Gidin adam gibi film dizi izleyin türk sektöründe dizi ve film yapan adam gibi adam yok.

hadi be ordan fatmagülün suçu ne dizisi gibi bir senaryo hangi yabancı dizide var.Tabi arada Ezel ve Geniş aile gibi berbat diziler çıkıyor ama genellikle muhteşemdir türk dizileri.

Cahillik başa bela panpa.
  • kv
  • KV Tabiki.

Fatmagüle bikaç tecavüz daha ederlerse zaten öyle bi dizi olmayacak..

1 Uyarısını yedi Rtük'den bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

2 senedir TV izlemiyorum. Kültürünüze yazık 5 para etmez dizileri izliyorsunuz. Gidin adam gibi film dizi izleyin türk sektöründe dizi ve film yapan adam gibi adam yok.

hadi be ordan fatmagülün suçu ne dizisi gibi bir senaryo hangi yabancı dizide var.Tabi arada Ezel ve Geniş aile gibi berbat diziler çıkıyor ama genellikle muhteşemdir türk dizileri.

Bir an ciddisin sanmıştım çok korkuttun hocam.

• 2 Sini Birden pc Den İzliyom
    Atv Çok Kaliteli Veriyo
    Kanal D yide burdan izliyom
    http://www.jumptv.com/en/channel/kanald/
    yalnız üye olmak lazım oda kolay zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Bir an ciddisin sanmıştım çok korkuttun hocam.

Abi fatmagülün suçu ne diye dizi yapmışlar bizim bütün millet izliyor ulan senaryo yok birşey yok neyini izliyorsunuz be kardeşim hep aynı şeyler.KV ilk sezonu iyiydide sonrasını izlemedim ama adamlar bir fragman yapmışlar izlemem dahada
    Neyse izleyen arkadaşları kınıyorum.

• kv rules...
  • iskender iki filmdede oynuyor jandarma tecavuze ugramis dedi isknder de yapan yakalandi mi dedi
  • polat alemdar boş kağıt getir cahit

üstünü istediğiniz gibi doldururum
  • k v si polat in yuu gtti doktorlarida bayilttilar kaçirdilar yuzu olmayan polat i izlemem daha bu filmi ayni robocop 2 gibi oldu polat ıyyhh
  • Vadi Perşembe günleri herzaman 1 numaradır.Yıllardır böyledir ve böyle olacaktır...Vadiyi izlerkenken Amerikan aksiyon dizilerini izliyor gibi oluyorum.
  • vadi'nin karşısında daha 1 bölüm bile aşkı mennu seyretmemiş biri olarak fatmagül'ünde şansı olamaz tabiki zaten filmi dün seyretmiş gibi hatırlıyorum karakterleri beğenmezseniz çekilmez dizisi. ben filmdeki karakterleri beğenmiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.