Şimdi Ara

Kurtlar vadisi pusu star tv de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde Star TV ekranlarında olacak!
    Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film dizinin yeni sezon bölümleri için Star TV ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemizwww.kurtlarvadisi.com’dan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pana Film

• Starın renk paleti, Vadiye yakışmaz, bir ara kanal D'de oynadı orada bile sırıttı dizi, en uygun renk showda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Starın renk paleti, Vadiye yakışmaz, bir ara kanal D'de oynadı orada bile sırıttı dizi, en uygun renk showda.

kesinlikle katılıyorum..starın kırmızıya yakın show un daha bi koyu siyaha yakın kanald çok açık tonlar atv sarıya yakın yine açık..inanır mısınız kanal 7 olsa renk tonu olarka daha ii valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Starın renk paleti, Vadiye yakışmaz, bir ara kanal D'de oynadı orada bile sırıttı dizi, en uygun renk showda.

kesinlikle katılıyorum..starın kırmızıya yakın show un daha bi koyu siyaha yakın kanald çok açık tonlar atv sarıya yakın yine açık..inanır mısınız kanal 7 olsa renk tonu olarka daha ii valla

Ya öyle bir renk paleti olayı var dimi hep farklı gelirdi küçükken diziler hiç de merak edip araştırmamıştım nedenini

• Deliyürek'de de öyle olmuştu ATV'de ne öyle parlak renkler falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aydın Doğanın kanalında bu işler nasıl yürüyecek bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpinti

o değil de o kadar aydın doğan ve istanbul sermayesine laf çakan dizi nasıl oluyorda bu sermayenin kanalına gidiyor? ya aydın doğan saf ya da kurtlar vadisi milyonlarca izleyiciyi kekliyor! akp taraftarı dizi bakalım neye dönüşcek star'da?

Bir Çin Atasözü Derki Money Talks diye bir laf vardır bildin mi sen onu der.
    Bu öncedende oldu Kanal D o kadar kötüledi showdayken yok millet mafyacılığa özeniyor felan filan (haksız değillerdi ama bunu sadece programın reytinglerini düşürmek için yaptıklarını herkes biliyordu )Neyse Kanal D ye geçince bu seferde show kötülemeye başladı Kanal D övmeye başladı tekrardan Showa geçti tekrar kanal D bu sefer kötülemeye başladı Şimdi Stara geçti Kanal D Star Kral Tv Ntv Hürriyet Milliyett bu sefer bunlar kurtlar vadisini övecek Show Atv fox Akşam Haber türk bunlarda yermeye başlayacak Aman ben zaten izlemiyorum star şu PB yi adam akıllı yayınlasın yeter

• Güzel güzel
  • demedi demeyin dizi gündem değiştircek.sebebi bilen biliyo .bu kanalda eski senaryo devamı işlemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradyo -- 7 Temmuz 2009; 13:58:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.