Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.675.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Bölüm iyiydi fakat o kadar mermi yakıldı sadece 1 adam yaralandı.
    Halo'nun maaşallahı var.
    Polat'ın yeni sevgilisi iyiymiş

Ama muhtemelen İskender Muro'yu alacaktır.

Garipsediğim bir nokta;
    -Polat,Abdülhey,Memati,Kazım niye Kalaşnikovla geldiler?
    Çünkü 16.bölümde Erhan;"Tamam,biz örgütten silah almıyoruz" dedi ama Kalaşnikov genel olarak terör örgütünün kullandığı bir silahtır.Akrep falan olsa neyse yani.

yuh yani rus yapımı silah illaki pkk mı kullanacak başka kimse kullanamaz mı
    ayrıca adam derin devlet koca silah mahzeni var oOoOoO
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bulut o kazanova bozmasına neden o kızın eskiden mematinin sevgilisi olduğunu söylemiyor ?

---------------------

şu İskender in polis adamı ahmet serkan biraz polatın başına bela açsa da ekşın izlesek...

• bu kız kurtlar vadisine olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

Artık büyük biraderleri de görmek istiyoruz

nerde o eski kurtlar vadisi !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Bölüm iyiydi fakat o kadar mermi yakıldı sadece 1 adam yaralandı.
    Halo'nun maaşallahı var.
    Polat'ın yeni sevgilisi iyiymiş

Ama muhtemelen İskender Muro'yu alacaktır.

Garipsediğim bir nokta;
    -Polat,Abdülhey,Memati,Kazım niye Kalaşnikovla geldiler?
    Çünkü 16.bölümde Erhan;"Tamam,biz örgütten silah almıyoruz" dedi ama Kalaşnikov genel olarak terör örgütünün kullandığı bir silahtır.Akrep falan olsa neyse yani.

yuh yani rus yapımı silah illaki pkk mı kullanacak başka kimse kullanamaz mı
    ayrıca adam derin devlet koca silah mahzeni var oOoOoO

Mesajımı dikkatli okumamışsın;"GENEL OLARAK" dedim.
    Ve Polat'ın şu anki ofisinin silah-cephane bölümünde hiç kalaşnikov görmedim?
  • KGT 'nin sadece 1 tane silah deposu olacak değil yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhamiselin

açık konuşuyorum; halil ibrahim işinin bokunu çıkardılar! bu ne len sanki kv izlemiyorumda diğer dizilerdeki saçma salak duygusal dizileri izliyorum sanki! 60 yaşındaki adamın kızı yaşındaki kızla ilişkisine hadi dedik neyse ama yok efendim hastaydı çocuk yapmasıydı bu ne lan bu ne oolum hatırlatırım KV burası fikrimin ince gülü dizisi değil! koca çakırları testereleri harcadınız azgın teke haloyumu öldrüremiyosunuz! eskiden Türkiyenin gerçeklerini anlatır der her sevmeyene karşı çıkar savunurduk diziyi ama yok yetti artık ne gerçeği kaldı ne bi aksiyonu kaldı. halbuki eskiden öylemiydi, racon görürdük usul görürdük aksiyon vardı teknoloji iyi değildi ama samimiydi.

artı tahmin ettiğim gibi hatunun her tarafı yapma! ulan halktan bi oyuncu bulamadınızmı daha samimi daha doğal bir güzelliği olan!

Halil İbrahim olayı baştan sakat zaten.
  • limandaki çatışmada yuh dedim arkadaş bunların silahları kaç mermi alıyo diye insan arada bi şarjör değiştirir de görsel bi güzellik de olur ama sadece memati değiştirdi bir kere sanırım ya da muro. ama diğerlerinin silahları maşallah

ayrıca polat efendinin operasyonlara hala 4 kişi ve takım elbiseyle gitmesini ısrarla saçma buluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Kız güzel ama

bence de

Bu kızı görünce kalbim
    pit pit pit Bred pit oldu
  • harbiden artık zevk almıyorum diziden... içimden izlemek gelmiyo eskisi gibi..eski bölümlerinimi indirip izlesem ne yapsam

ben kv senaristlerinin yerinde olsam bu diziyi bu sezon bitirirdim... gerçekten cıvığı çıktı artık

herkes karı kız peşinde.. senaryo diye bişey yok zaten artık bi polat bi iskender bi polat bi iskender...

nerde kaldı laz ziyalar testereler çakırlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

KGT 'nin sadece 1 tane silah deposu olacak değil yaa

KGT'nin binası kaldı mı?En son Aslanbey oraları havaya uçurmadı mı?
  • Polat evet mi diycek
    ama bu işlere nezaman kız girse diger işler hep ters gidiyor nedense
    ama yanilmiyorsam muro'yu savciya cikartmiycaklar sadece ortaya yem atiyolar gibi geliyor.
    Polat yarbaya hani güray'ı sorgulayan adamın güvenilir oldugunu söyledi ama polat inanmadi. bence o adamda ölecek. ya da polat onuda yakaliycak.
  • adanalı bile daha cazip geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

adanalı bile daha cazip geliyor bana

Harbiden ha.Ne bu böyle aşk meşk KVP'ye yakışır mı ?
  • 47. bölümde muronun radyodan dinlediği neden geldim istanbula yı kim söylüyor

erkan oğur demeyin DEĞİL
  • Şu an habertürkte muro-çeto-yıldırım canlı yayında saba tümer ile sohbet edip soruları cevaplıyor.İzlemek isteyenler izlesin...
  • muro ve ekibi tavan yaptı her programa katılıyorlar
  • bu olaya karsı afis yaptım 1 tane

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

bu olaya karsı afis yaptım 1 tane

pembe dizi değil mafya dizisi diye düzeltip kurtlarvadisi resmi sitesinede koyarsan süper olur bizde destek çıkarız merak etme
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.