Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.684
Cevap
90
Favori
1.676.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene sıkıcıydı ama genel itibarıyla bakarsak eh işte diyorum limandaki çatışmalar çok basit gibi geldi bana gavurların yaptığı gibi profoesyenel yapsalar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

soner yalçın çıktıktan sonra mı böyle oldu dizi acaba

güzel tespit. bencede dizinin buralara gelmesindeki en büyük etken bu.

ayrıca neden ayrılmış ve ayrıldıktan sonra diziin konsepti açısından birşeyler söyledi mi? bilen birileri var mı?
  • unutmayalim ki Polatta bi erkek sonucta
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

unutmayalim ki Polatta bi erkek sonucta

e yaaaniii.

kimse polatın manuel çalışmasını istemez.
  • senaryo bıtmıs resmen
  • DÜNKÜ BÖLÜM NEDEN BU KADAR KISA SÜRDÜ .
  • Yok abi sıkıldım artık dizi ne hale geldi zaman kaybından başka birşey değil memleket davası bitti aşk meşk olayına girdiler. Halil İbrahimin çocuğu, Abdülheyin sevdası, Mematinin imkansız aşkı, Polatın görücü usülü evliliği senaryoya bak ya nerde eski raconlar ağır abiler.

Size sonra ki bölümlerin fragmanını söyleyeyim Halil İbrahimin çocuğunun cinsiyeti ne Abdülhey kayınçosu ile arası düzelecek mi? Polat Alemder düğününde kaç davulcu getirecek. Haftaya show tvde hiç bir soru yanıtsız kalmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

DÜNKÜ BÖLÜM NEDEN BU KADAR KISA SÜRDÜ .

banada kısa geldi gerçekten
  • polatın kızı görünce afallaması falan herhalde muroyla bir problem olacak sanırım..iskenderin eline geçecek..
    o kadar ısrara rağmen kız görmeye gitti..şimdi bide oturur konuşurlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_şahin

polatın kızı görünce afallaması falan herhalde muroyla bir problem olacak sanırım..iskenderin eline geçecek..
    o kadar ısrara rağmen kız görmeye gitti..şimdi bide oturur konuşurlar...

Eğer öyle birşey olursa varya çok gülücem.

Okadar millete afra tafra yaptı.iskenderi kaçırdınız falan fistan

Bakalım aynı şeyi kendi yapınca ne olacak..
  • yahu polat manuel takılmasın tamam da eskiden böylemiydi? evet senaristlerin de iddia ettiği gibi polat elif aşkı dizi tarihinde yaşanan aşklardan belki de en güzelidir katılıyorum. düşünsenize, çok sevdiğiniz kız var, sizi öldü bilip aşkını kalbine gömüyo, ama sonra siz bu kıza tekrar yakınlaşmayı başarıp kızın aklına giriyosunuz. ama işte burda hiçbiyerde yakalanamayan ve bu aşkı mükemmelleştiren ikilem ortaya çıkıyor; polat hem sevdiği kızı kendine başka kimlikle aşık etmeyi başarıyo ama hem de aynı zamanda sevdiği kızın başkasına gittiğini görüyo. ayrıca çakırla beraber çapkınlığa da giderlerdi ve bunlar çok güzel anlatılırdı ama şimdiki gibi işin cılkı çıkartılarak değil. artık kv çöküş dönemine girmiştir benim için.
  • yanliz dizide ilginc geldi bu adamlarinda kalbi varmiş
    memati aşık + abdül aşık + polat aşık + halil ibo bu yaşta baba oldu
  • yaş 70 iş bitmemiş iskender muroyu geri alacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

Kız güzel ama

bence de
  • Kurtlar Vadisi Pusu'nun 47 bölümündende zevk almış beğenmiş biri olarak, istemeye istemeye söylüyorum ki ilk defa biraz sıkıldım o çatışma sahnesi neydi öyle nerden baksan 200 mermi attılar bi kişi vuruldu, dün belliki senaryo ya yazıcak pek bişe bulamamışlar sahneleri çok uzattılar

Donanımhaber olarak herkes bi mail atsın kurtlar vadisine belki dikkate alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 28 Kasım 2008; 8:59:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 47 bölümündende zevk almış beğenmiş biri olarak, istemeye istemeye söylüyorum ki ilk defa biraz sıkıldım o çatışma sahnesi neydi öyle nerden baksan 200 mermi attılar bi kişi vuruldu, dün belliki senaryo ya yazıcak pek bişe bulamamışlar sahneleri çok uzattılar

Donanımhaber olarak herkes bi mail atsın kurtlar vadisine belki dikkate alırlar

ben resmi siteye konu açıyom..adamlar onaylamıyolar...
    oradakileri dikkate alsalar varya..neler yazıyoz ama..nafile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bulut o kazanova bozmasına neden o kızın eskiden mematinin sevgilisi olduğunu söylemiyor ?

• quote:

quote:

Bulut o kazanova bozmasına neden o kızın eskiden mematinin sevgilisi olduğunu söylemiyor ?

---------------------

şu İskender in polis adamı ahmet serkan biraz polatın başına bela açsa da ekşın izlesek...
  • Bölüm iyiydi fakat o kadar mermi yakıldı sadece 1 adam yaralandı.
    Halo'nun maaşallahı var.
    Polat'ın yeni sevgilisi iyiymiş

Ama muhtemelen İskender Muro'yu alacaktır.

Garipsediğim bir nokta;
    -Polat,Abdülhey,Memati,Kazım niye Kalaşnikovla geldiler?
    Çünkü 16.bölümde Erhan;"Tamam,biz örgütten silah almıyoruz" dedi ama Kalaşnikov genel olarak terör örgütünün kullandığı bir silahtır.Akrep falan olsa neyse yani.
  • hatice sendil

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.