ÖzeLLikLe fragmanın sonuna bakın off offf süper bi böLüm bizi bekliyor KurtLar Vadisi Pusu 20 EYLUL PERSEMBE 20.00'DA SHOW TV'DE
ewet bende akşam gördüm ne bozuka be helal valla iyi bağladılar filmi iranlı adamı kaçırmak için oldu bu galiba izleyelim görelim
O mekan alışkın zaten basılmaya. Kumarhaneyken tombalacı bastı. Haşat oldu. Adam o kadar para döktü mekan yaptı yine dağıttılar...
Bi dizide aynı büro iki kez mermi yağmuruna tutulmaz ki kardeşim. Bi tombalacı taratır bi bunlar taratır. Hayır büroya sonra bi sürü masraf yapıyorlar
quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon oley be izlencek tek dizi başlıyor sonunda... +1 Finali süpermiş harbiden...
quote:Orjinalden alıntı: Time2Die quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon oley be izlencek tek dizi başlıyor sonunda... +1 Finali süpermiş harbiden... hangi finalden bahsediyosun sezon finalimi
quote:Orjinalden alıntı: kominiko quote:Orjinalden alıntı: Time2Die quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon oley be izlencek tek dizi başlıyor sonunda... +1 Finali süpermiş harbiden... hangi finalden bahsediyosun sezon finalimi Hayır, 10.bölümün sonu demek istemiştim.
quote:Orjinalden alıntı: Time2Die quote:Orjinalden alıntı: kominiko quote:Orjinalden alıntı: Time2Die quote:Orjinalden alıntı: TriaThlon oley be izlencek tek dizi başlıyor sonunda... +1 Finali süpermiş harbiden... hangi finalden bahsediyosun sezon finalimi Hayır, 10.bölümün sonu demek istemiştim. ok ben yanlış anladım kusura bakma