ya türkiyede sanki oyun yapılıyorda kurtlar vadisinin oyunundan ümit bekleyeceksiniz mafia v.s gibi bir oyun bekleyen varsa burda bir daha düşünsün derim bizim türklerin en övündüğü oyun kabus22 bile daha bitemedi ha biri çıkıp şey der belki firma belki türk olmaz.. onada cevabım şu olur hangi firma sadece tyürkiyede satabileceği sadece bir kültüre yönelik bir oyun yapar...Kurtlar vadisinin oyunu java destekli telefonlar için yapılmıs arkadas onu okumustur zaten biz anca cep telefonuna 15 yıl önceki commodore 64 tarzı oyunları yaparız.
Herkes kurtlar vadisinin nimetlerinden faydalanmaya çalışıyor. Dizi bu kadar tutunca acelece girişecekleri bir oyun yapma işinde tam bir rezillik olur diyorum. Konu olarak iyi bir action olabilir ama aceleye gelmemeli..
Ben bir yerde gördüm mafia nın ek bölümü olarak üstünde Kurtlar Vadisi yazıyordu bilemiyorum.
ya o kurtlar vardisi mafia oyunnuu yüklüyosun piyasadaki cd pack olanı yüzleri felan konuları değişiyo oyunun oakdar başka bişiyok yane
Acaba adam seçme olurmu.Bide oyunda çakır olurmu en önemlisi o
oyundan grafik beklemeyin , oyun denge kurup bozma üstüne yapılacak, tamamen felsefe ağırlıklı..
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
Haberi okuduğun yerin adresini verebilirmisin?
haber gazetede geçmişti
oyun çıkmış gördüm ama almadım,almayacağımda.
Yürü be arkadaşım arkandayım
duyduğuma göre mafia oyunu üzerinden oynanacakmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme