Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi'ndeki Sigara Karartması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Diğer kanallarda böyle bir yasak farkedemedim. Yani böyle salak bir uygulama olur mu?
    Diğer kanallarda adam iki sigarayı birden yakacak ama KVde sigaralar kararacak.
    Yanlış anlamayın sigara içmiyorum, sigara içilmesinden de hoşlanmam ancak yapılan gerzek şey beni bitiriyor...Maksat eğer ufaklıkların özendirilmemesi ise bunun başka yolları var. Onlar uygulansın. Devlet sigara satmasın o zaman mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huskor84 -- 31 Ocak 2006 20:30:30 >

• Yaw arkadaşım senin gözlerinden öpecem yine ben tam bu konuyu açacaktım sen açmışsın

Adam sigara içiyor kafasıının tamamını karartıyorlar ama böylece daha çok dikkat çekiyor sigara içtiği!

Bu arada bugün maçtan sonra varmı KV?
  • bende sinir oluyorum o şeylere.
  • show tv de başka bir filmde sigara sahnesine hiçbir şekilde sansür görmedm...bu olay sadece kurtlar vadisine mahsus diye düşünüyorum...sanki insanlar sansür koyulunca anlamıyorlar sigara içildiğini
  • bence sansür koymak daha cekici.cünkü kişi düsünür:demekki sigara içersem böyle olurum vay bee!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

bence sansür koymak daha cekici.cünkü kişi düsünür:demekki sigara içersem böyle olurum vay bee!

Evet oda farklı bir bakış açısı ama tamamen saçma bu sigara sansürü. Hiç hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrAlLlL

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

bence sansür koymak daha cekici.cünkü kişi düsünür:demekki sigara içersem böyle olurum vay bee!

Evet oda farklı bir bakış açısı ama tamamen saçma bu sigara sansürü. Hiç hoşuma gitmedi.

imzan ne güselmiş öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ula hadi kim bakar karartmaya

sanki görünmüyo
  • CubaLibre arkadaş, sansür koycağına başka şeyler yap dedik ya. Mesela İlköğretim öğrencilerini Sigara'dan Ac kanseri olan(hoş sigara kadar Ac kanserini arttıran başka bişey yok) hastaları ziyarete götürsünler. Ne biliyim sigara karşıtı videolar gece 3'ten sonra verileceğine akşamları ara ara verilsin... Bu da tipik düz mantık kendini ispatlamaya çalışan memur mantığı heralde. Ben bir yasak koyayım da benden bahsetsinler, önemli biri gibi hissediyim şöyle, gördünüz mü ne godamanım Polat'ın sigarasını bile karartırım, bi yerlerimi göğe erdireyim nasıl olur diyi mi diye düşünüyorlar. Tipus dangalakus türleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huskor84 -- 31 Ocak 2006 21:54:22 >
  • baba hadi sigarayı anladıkta kafa kesme sahnelerini öldürme sahnelerini niye kesiyolar geçenlerde şahin ağa çakırı öldürmek isteyen bi adamı boğazlarken reklam koydular ddünde 2 gün öncede testere adamın kafasını testereyle keserken reklam koydular neden neden neden 17yaşından küçüklere izletmesinler olur biter
  • filmin kalitesi bozluyo ama özendirici olduğu da bi gerçek. katlanacaz artık...
  • dakikada 10 kişi ölüyor dizide. bunları gösteriyorlar ama sigara içmek çok kötü örnek oluyor zuhahahah
  • 2004ün sonbaharından beri hiçbir türk dizisinde karakterler sigara içmiyorlar dikkat etmedinizmi.Çünkü rtük yasakladı.Bu yayınlanan bölümler daha önce çekildiği için sigara bolca kullanılmıştı.
    KVnin 3.sezon bölümlerine bakın polat bi kez olsun sigara yakmışmı hey yavrum hey......
  • cok gereksiz aptal birsey...her insanin kendi ozgur iradesi var..Adamin sigara icmesi orada ayri bir karizma katiyor mesela ben kanada da uni okuyorum adamlar her programdan once diyorki

The following program may contain sexuality, course language and violance. Viewer discretion is advised.

Coluk cocuk izlicekse ona ilesi karar versin RTUK degil.RTUK once ustu kapali parti provogandasi yapan kanallara el atsin. Heeey yavrum heey memleketen polatin sigarasini karartiyo...o kadar yuz kizartici ayup varken
  • dizidekiler sansür koymasınlar diye markasını bile ağzına alıp içiyolar bi b.k kafalar hala sigarayı karartıp sansür koyuyolar bu ne yaaaaaa

• sansüre sankim sex yapıyorlar sansür uyguluyorlar iyi be adam öldürme de karartıyorlar iyi ozamn filmleride kaldırsınlar savaş filmi vs. izlemiyelim artıkın
  • her türlü sansüre

her şey özgür olmalı...

neyi yasaklarsan o gözde olur...
  • Kesinlikle karşıyım. Neden insanları yasaklar kışkırtır. Bu yüzden yanlış. Ne yani kafsnın kesildiğini gördük die bizde mi kafa kesicez. Hayret bişi yaw. Tamam arka cepte artık yeni moda testere taşımak mı olacak. Yani böyle abidik gubidik şeylere sansür koyuyolar ya insanı kıl ediolar.

• quote:

Orjinalden alıntı: holywars

sansüre sankim sex yapıyorlar sansür uyguluyorlar iyi be adam öldürme de karartıyorlar iyi ozamn filmleride kaldırsınlar savaş filmi vs. izlemiyelim artıkın

bu arkadaş çok doğru söylemiş beyler... bencede çok saçma olmuş sansür...!!!

• Internet yasasi onanmis beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.