Şimdi Ara

Kurtlar vadisi bugün yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamlarını görmüştüm var diye biliyordum üçkağıtçılar (buraya üçkağıtçılar yazıyorum kendim neler diyorum orası ayrı) özet bile yazmıyorlar... Saymadığım şey kalmadı bu stara, tv izlemiyorum normalde 2 dizi vardı melekler korusunla bu kurtlar vadisi, melekler korusunu bıraktım şimdi bunu da bırakacam iyice tepemin tası atıyor. Geçen hafta da ot gibi bi dizi yapmışlardı zaten

• Zaten olabildiğine uyduruk çekimleriyle kazandıkları paranın 3/1'ini bile harcamıyorlar. Gerçeğe bile benzemeyen kurusıkı silahlar kullanılıyor. Uzun süredir izlemiyorum. Eskiden KV hayranı olmama rağmen, ilk Kurtlar Vadisinden sonra tadında bırakmaları gerekliydi. Pusu'yu hiç zevk alarak izlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

Zaten olabildiğine uyduruk çekimleriyle kazandıkları paranın 3/1'ini bile harcamıyorlar. Gerçeğe bile benzemeyen kurusıkı silahlar kullanılıyor. Uzun süredir izlemiyorum. Eskiden KV hayranı olmama rağmen, ilk Kurtlar Vadisinden sonra tadında bırakmaları gerekliydi. Pusu'yu hiç zevk alarak izlemedim.

KV de artık ticaret kokusu var diziden çok. Diğer dizilerle de milleti oyalıyolar birisi çıkıp da bir film mi koyuyor? Nefret ettirdiler dizi dizi dizi.. uyduruk uyduruk çarpık çarpık ilişkili dizi dizi
  • geçen bölümdü yahu o
  • Buğün Atl.Madrid-Liverpool maçı sebebiyle yeni bölüm yayınlanmadı zaten dizi artık kabak tadı vermeye başladı
  • Luzumsuz adamlar yuzunden bu ülke ilerlemiyor kardeşim. Birşey tutulsun hemen ticari boyuta geçiliyor. Son zamanlarda bütün zevklerimi değiştirmeye başladım. Önce sonu gelmeyen wowu bıraktım 4 sene felan oynadım, sonra 10 yıldır kullandığım sigarayı bıraktım, sonra bir iki diziyi bıraktım, herşeyi bırakıp yeni hobiler arıyorum akıllı mantıklı. Tepemin tası atıyor bu diziyi de bırakacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.