Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eet şimdi izliyorum reklamlar verdi gerçekjten güzel ayrıca uzun zamandan sonra amerikan örgütünü de görmek güzeldi kıyafetlerine bayılıyorum yaa
  • Kastı bazı yerleri. Çok uzun geçiyorlar+zırt pırt reklam
  • ya herkes ölmeye başladı ne oluyor ya
  • ya ben kaçırdım başında özetleri veriyolarmı eskisi gibi veriyolarsa haftaya izlerim
  • izlediğim en kötü bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 13 Ekim 2005, 23:18:53 >
  • yaw benim anlamadığım şey birşey war polat yedikue zindanlarında iğne ile bayıltıldı bu völümde bayıldıktan sonraki olayları gösterdi ilk bölümde de otel odasında uynadığını gösterdi hatta ilk bölümde demekki 3 gündür burdayım falan dedi ama elif in hastaheneye kaldırılması falan polatı ın bayıltıldıktan sonraki olay yani olaylar geriden geliyor bu da insanların kafasını karıştıtyor bakalım sonunun nasıl bağlıcaklar ilk bölüm de d ilk sahnede -türkiye mahkemesiydi galiba- oraya getirdiler demekki lübnan başbakanını öldürdü yakalandı mahkemeye getirildi neyse bir sürü şey olabilir bakalım nasıl bağlıcak bütün bu olayları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    GTA Kurtlar Vadisi Görev
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu bölüm manyakt1 ya

• eeet bu bölümü olumsuz olarak eleştirenler bence bölümü tam anlamayıla izlememiş veya kurtlar vadisini hiç izlememişlerdir.
  • işte ben buna dizi derim süper yaaaa polat ın bilgisayarına girdiler
  • artık komedi niyetine izliyorum
  • teknik hata vardı polat g-mail'e kayıt oldu mail aldı
    ama g-mail davetiyesiz mail vermiyo ki

onun dışında manyak bir bölüm süper
    ama herkes ölüyo yaa
  • evet peki esad ı kim öldürdü off offf cevaplanması gerekn çok soru var
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

artık komedi niyetine izliyorum

walla iyice cıvıtmaya başladılar yaw eskiden çok daha zevkliydi
  • yaw merak ediyorum bu dizinin neresini cıvıklaştırdılar bir açıklar mısınız sanal reklamlar falan hariç
    aksine bu dizi insanlara vatan sevgisi aşılayan vatan için herşeyin yapılmasının gerektiğini gösteren bir bir dizi değil midir?
  • Anam gitti Monitor

• Bölüm bitti sifonu çekebilirsiniz çünkü mok gibi bir bölümdü.Sonlara doğru Lübnan-Suriye yorumları haricinde hoşuma giden bir yer olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 13 Ekim 2005, 23:17:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Anam gitti Monitor

Şimdi ben yazacaktım.Monitöre yazık oldu

• bu bölüm güzeldi be.arkadaşlar peki gerçekten karşı taraftan pc yönetileblirmi?biraz saçma geldi ilk önce çevirmeli bağlanmaya çalıştı bağlanamadı sonra bağlandı mail yollayamadı ve gene karşıdan bi msj BİZDEN KAÇAMASSIN.ne iş anlamadım.
  • karşı taraftan pc trojan la yönetilir,ama durup dururkende trojen girmez ayrıca adamlar cia midir mossad mıdır nedir
    yaparlar herşeyi herşey ellerinde gerçekçi yani o bakımdan isteseler herşeyi yaparlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.