Şimdi Ara

Kurtarma Sürücüsü ile ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    konuyu doğru yere mi açtım, bilmiyorum, ama sistemime format atmadan önce denetim masası->kurtarma->kurtarma sürücüsü oluştur üzerinden flash bellekte bir kurtarma sürücüsü oluşturdum, sonra başka bir flash bellek ile format attım (kurtarma sürücüsü ile format atılmıyor diye biliyorum zaten?), şimdi formatın en sevimsiz tarafı tüm driverları-programları baştan kurmak . Acaba bu sistem kurtarma sürücüsü tam olarak ne işe yarıyor, bu sürücü bilgisayarda flash belleğe atılmış bir geri yükleme noktası mı oluşturmuş oluyor sadece, yoksa format atıldıktan sonra bununla formattan önceki driverları geri getirebilme imkanımız da var mı?

• Bahsettigin ozellik windowsa android gibi reset atar ve fabrika ayarlarina donuyormus gibi bilgisayarini formatlar o usb den tabii ki format atabilirsin cunku zaten kurtarma ozelligi bilgisayari formatliyor

Yedek almak istiyorsan c surucusunun imajini al sifir veri kaybederek en guzel restore yontemi budur macrium reflect oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F4B342FD

Bu mesaj silindi.

Evet sistem kaldırılıp yeniden yükleniyor fakat ben yine de kullanmam ISO'dan kendim formatlamayı tercih ederim partitionları silip kendim yeniden yaratırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 8 Ekim 2020; 13:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F4B342FD

Bu mesaj silindi.

Hayir donanim suruculeri son haliyle yuklenmez. Macrium Reflect, Acronis True Image gibi programlari kullanmak cok daha mantikli. Gerci gecenlerde bilgisayardaki mekanik disk gidince yedeklerim de gitti donanimsal sorun olmazsa en guzeli imaj alip restore etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 9 Ekim 2020; 0:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.