Şimdi Ara

Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu saçı yapmak istiyorum ama bir kaç sorum olacak

- Kaç cm uzatmak gerekir bu saçı yapmak için?
    -Benim saçımın sağ tarafı biraz dalgalı(ön sağ) bu saçında dalgalı ama düzleştirmek gerekirse düzleştirme makinesi alabilirim bi sorun olur mu?
    -Hangi malzemelerle bu saçı yapabilirim şekillendirici wax vb.

Teşekkürler
     Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS] Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS] Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS] Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS] Kurt Seyit Saçı Nasıl Yapabilirim?[Bol SS]

• Sende öyle durmaz.
  • Kendin yapman zor. Boşuna saçlarıma zarar verme ben düzleştiricem diye canım çıkıyordu. Şimdi takmıyorum bukadar saçlarına zarar verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende öyle durmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Kendin yapman zor. Boşuna saçlarıma zarar verme ben düzleştiricem diye canım çıkıyordu. Şimdi takmıyorum bukadar saçlarına zarar verme

düzleştirme makinesiylemi düzleştiriyodun?
  • Kardeşim ss. At da oluruna bakalım.

• Olayın saçta olmadığını yakın zamanda anlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kargam Nasıl[Bol SS]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

Olayın saçta olmadığını yakın zamanda anlarsın

:D

daha yeniki konunda yapamadım içimde kaldı :D
  • bu adamın saçını yapmak için kuaförler 2 saat uğraşıyor. evde yapsan az benzetebilirsin. ön kısımları gözüne kadar gelcek şekilde uzun olcak birde fön makinesi , tarak, wax ve saç spreyine ihtiyacın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

Olayın saçta olmadığını yakın zamanda anlarsın

:D

daha yeniki konunda yapamadım içimde kaldı :D

Kardeş benim saç aynısı değil ama benziyor saçını baya uzatıcaksın 2 ay kadar gerçi benim saçlar çabuk uzuyo snra enseyi ve yan tarafları 5 e kestirip saçların birleştiği kısma hafif makas attırcaksın hayırlı olsun snra uzadıkça buna benzicekj ztn

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

bu adamın saçını yapmak için kuaförler 2 saat uğraşıyor. evde yapsan az benzetebilirsin. ön kısımları gözüne kadar gelcek şekilde uzun olcak birde fön makinesi , tarak, wax ve saç spreyine ihtiyacın var.

fön yok her çeşit tarağım var wax var ama kaliteli değil sprey var

Teşekkürler bi sen adam akıllı cevap verdin saçımın uzaması lazım biraz daha
  • quote:

quote:

Kendin yapman zor. Boşuna saçlarıma zarar verme ben düzleştiricem diye canım çıkıyordu. Şimdi takmıyorum bukadar saçlarına zarar verme

Duzlestirmeye gerek yok. Kesim olarak onlrr uzun arkalar ve yanlar kisa olacak. On tarafi fon makinesiyle ve fon taragi ile banyodan sonra sekil vereceksin tamamdir. Wax, sac spreyi vs kullanma sakin.

Benim saclarim kivircik, ama dedigim gibi kestirip fon cekince fotograftaki gibi oluyordu.

Simdi 1 yildir uzatiyorum. Boyle oldum.

• quote:

quote:

Fön. Profesyonel kuaförler yapıyor bise onun saçlarını başka bir tarz bul

• Dostum ben yapıyordum. Tabi benimki daha değişiki ben yanları sıralı olarak yukardan aşşagıya doğru 2, 2.5,3,3.5 olarak kestiriyordum tam düz bir görüntü oluyordu ön tarafa ise hiç dokundurmayıp sadece dalgalanmanın başlamasını istediğim bölgeye hafif ara makası attırıyordum. Emin ol bunun kadar güzel oluyor fotoğraflarıma baktım fakat tam olarak saçlarımın belli oldugu bir fotoğrafım yok örnek atamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.