Şimdi Ara

Kurşunlanmış araç alınır mı? (pert değil) 20.000 hasar kaydı var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ateşli silahlarda .22lr, ateşsiz silahlarda 4.5, 5.5, 6.35 gibi nispeten güçsüz mermilerde ülkemizde var. Ben bulanabilirlik/kullanım oranı olarak 7.65 dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belki en sevmediği elemanına almıştır
    Şaka bi yana bu forumda hasarlı araç gördüm Pert gördüm herşeyi gördüm de kurşunlanmış aracı da ilk defa gördüm ne bileyim şaşırdım yani garibime gitti doğrusu

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ben sahibi aracın içinde infaz edilmiş aracı aldım.
    Nasıl yani? Kan ve doku artıklarını nasıl temizlediniz?

7.65 mermi değildir. Çekirdeğin çapını mm cinsinden belirten ölçü birimidir.
    Ayrıca en güçsüz mermilerden olduğu bilgisini nerden aldınız bilmiyorum ama kullanıldığı ekipmanlara ve bunların kullanım alan ve amaçlarına bakarsanız daha doğru bilgi edinmiş olursunuz.

Orijinalden alıntı: Big Rip

7.65 mermi değildir. Çekirdeğin çapını mm cinsinden belirten ölçü birimidir.
    Ayrıca en güçsüz mermilerden olduğu bilgisini nerden aldınız bilmiyorum ama kullanıldığı ekipmanlara ve bunların kullanım alan ve amaçlarına bakarsanız daha doğru bilgi edinmiş olursunuz.
    Mm olarak detayına girmeyi gerek görmedim. Saldırıyı geçtim en basitinden savunma olarak kullansanız karşıdakine bir şarjör boşaltsanız anca etkisiz hale gelir. Bunu ben değil balistik incelemeleri söylüyor. Kolluk kuvvetlerimizde kullanmıyor artık kullananlarda eskiden verilen silahlardan kalma. Örneğin amerikan polisleri .45acp ve 10mm kullanıyor ve 3 vuruşta etkisiz hale geliyor. Balistik doku genleşmelerine baktığımızda aradaki fark çok büyük 7.65e göre.

https://forum.donanimhaber.com/onden-15000-hasarli-megane-alinirmi--137888094#137888094

Bu konuya beklerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Nasıl yani? Kan ve doku artıklarını nasıl temizlediniz?

Alıntıları Göster
    adamı baltayla parçalamamışlar, vurmuşlar sadece. ben aldığımda temizlenmişti veya kan bulaşmadı belki de, bilemiycem. hiç sorun yaşamadım. tek yaşadığım sorun mirasçılarının arabanın devrinde su koyverip veraset ilamını ödememeleri oldu malesef. o zamanlar insanlar arabanın devrini filan almazdı şimdiki gibi. arabayı sattım. 2-3 el değiştirdi ki daha mirasçılar bile üstüne almamıştı, bana patladı nedense o masraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Mm olarak detayına girmeyi gerek görmedim. Saldırıyı geçtim en basitinden savunma olarak kullansanız karşıdakine bir şarjör boşaltsanız anca etkisiz hale gelir. Bunu ben değil balistik incelemeleri söylüyor. Kolluk kuvvetlerimizde kullanmıyor artık kullananlarda eskiden verilen silahlardan kalma. Örneğin amerikan polisleri .45acp ve 10mm kullanıyor ve 3 vuruşta etkisiz hale geliyor. Balistik doku genleşmelerine baktığımızda aradaki fark çok büyük 7.65e göre.

Alıntıları Göster
    benden başka herkes rambo anlaşılan. beni bir taş bile etkisiz hale getirir. sağlam bir yumruk bile yetiyor insana içini delen bir mermi nasıl yetmez? yeter ki doğru bölgeye gelsin. bir atardamarı deldiği an insan güç kaybetmeye başlar zaten.

• RÜzgar sesi alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

adamı baltayla parçalamamışlar, vurmuşlar sadece. ben aldığımda temizlenmişti veya kan bulaşmadı belki de, bilemiycem. hiç sorun yaşamadım. tek yaşadığım sorun mirasçılarının arabanın devrinde su koyverip veraset ilamını ödememeleri oldu malesef. o zamanlar insanlar arabanın devrini filan almazdı şimdiki gibi. arabayı sattım. 2-3 el değiştirdi ki daha mirasçılar bile üstüne almamıştı, bana patladı nedense o masraf.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, teşekkürler.

Kurşunlanmış araç alınır mı? (pert değil) 20.000 hasar kaydı var.

Şakası bir yana, forumda kurşunlanmış bir Audi konusu vardı, şoför koltuğunda bildiğin birikmiş halde kan vardı. Ben bu konulara çok takıntılı değilim de, kan kokusu çıkar mı?
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Bence düz 100'e bırakırsa alınır neden alınmasın.Sahibinden kurşun döktürülmüş araba
    Şakası bir yana bence gayet yerinde bir tercih olur,şayet mermiyi motor bölümü veya alt takımlar yemediyse.O yüzden aracın tamir görmemiş halinin fotoğrafı lazım.
  • quote:

benden başka herkes rambo anlaşılan. beni bir taş bile etkisiz hale getirir. sağlam bir yumruk bile yetiyor insana içini delen bir mermi nasıl yetmez? yeter ki doğru bölgeye gelsin. bir atardamarı deldiği an insan güç kaybetmeye başlar zaten.

Alıntıları Göster
    Delen mermi güçlü demek değildir. Karın boşluğundan havalı mermisi bile delebilir insanı. Fakat asıl hasarı veren mermilerde delicilik aranmaz enerji aktarımı ( balistk doku genleşmesi ile orantılı) aranır. Barnes expander, Bost Tail Soft Point, Expanding Full Metal Jacket vb. gibi mermiler insanı delip geçen mermilerden daha çok hasar verir ve durduruculuğu daha yüksektir.

• Araç sahibinden mi?

Şaka bir yana da iki kapı ve camlar değiştiğine göre çapraz ateşe almışlar. Bu durumda ön konsola da isabet alma ihtimali yüksek. Burada önemli bir şeye hasar verme ihtimali yüksek demektir. Bence fiyatı 100 bin altına çekmek ve araca detaylı bakmak şartıyla alınabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.