Şimdi Ara

Kurşun kaleme geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınava kadar kalan sürede kurşun kaleme geçip alışmanın faydası olur mu?




  • Msü sonrası ideal msü girecekseniz de öncesinde başlayın sınavda zorluk olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gereksiz bir detay olduğunu düşünüyorum, sınav anında elinizde sivri odun altınıza da tabure verseler aklınız onlarda değil önünüzdeki soruda oluyor. bu tür şeylere takılmak yerine konu bitirin.

  • 3 yıldır kurşun kalem kullanıyorum bir faydasını görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş iş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thevictorious haklı


    al bir faber castell grip 2001 (azcık pahalı)

    mis gibi kalem


    iyi çalışmalar  

  • Ben çok anlamı sınav için kurşuna geçmemin. Ben kendim kurşun kullanıyorum çünkü kalemlere hor davrandığımdan mekanizmalarını bozuyorum hep. İki-üç sene 60₺ verip aldığım penteli iki ayda bozunca artık tamamıyla kurşuna geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdiye kadar sadece kurşun kalemle çözülebilen bir soru görmedim

  • hayatımda gördüğüm en boş yks palavrası

  • Kalem kalemdir konu biter derse devam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normalde 3 senedir falan pentel energizer 0.5 uçlu kalem kullanıyorum, bu kalemden başka kalemle yazı yazmak işkence geliyordu, o yüzden sınava kadar kurşuna geçip o bağımlılıktan kurtulmam gerek diye düşünmüştüm sabah. gittim faber castell sınav kalemi aldım 5 saattir falan kullanıyorum. başlarda iyiydi ama not alırken falan acayip sıkıntı yaşamaya başladım. alışkanlık konusunda sıkıntı yaşamadım 1 saatin sonunda elim alıştı normalde uçluyla nasıl soru çözüyorsam aynı şekil çözmeye devam ettim. bu yuzden gereksiz olduguna karar verdim. uçlu kalemime dönüyorum, sadece sınavdan 1 hafta önce ve denemelerde kurşunkalem kullanmak ufak bir detay icin yeterli fazlası abartı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.