Sınava kadar kalan sürede kurşun kaleme geçip alışmanın faydası olur mu? |
Kurşun kaleme geçmek?

-
-
Msü sonrası ideal msü girecekseniz de öncesinde başlayın sınavda zorluk olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok gereksiz bir detay olduğunu düşünüyorum, sınav anında elinizde sivri odun altınıza da tabure verseler aklınız onlarda değil önünüzdeki soruda oluyor. bu tür şeylere takılmak yerine konu bitirin.
-
3 yıldır kurşun kalem kullanıyorum bir faydasını görmedim
Boş iş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
thevictorious haklı
al bir faber castell grip 2001 (azcık pahalı)
mis gibi kalem
iyi çalışmalar
-
Ben çok anlamı sınav için kurşuna geçmemin. Ben kendim kurşun kullanıyorum çünkü kalemlere hor davrandığımdan mekanizmalarını bozuyorum hep. İki-üç sene 60₺ verip aldığım penteli iki ayda bozunca artık tamamıyla kurşuna geçtim.
şimdiye kadar sadece kurşun kalemle çözülebilen bir soru görmedim
-
hayatımda gördüğüm en boş yks palavrası
-
Kalem kalemdir konu biter derse devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde 3 senedir falan pentel energizer 0.5 uçlu kalem kullanıyorum, bu kalemden başka kalemle yazı yazmak işkence geliyordu, o yüzden sınava kadar kurşuna geçip o bağımlılıktan kurtulmam gerek diye düşünmüştüm sabah. gittim faber castell sınav kalemi aldım 5 saattir falan kullanıyorum. başlarda iyiydi ama not alırken falan acayip sıkıntı yaşamaya başladım. alışkanlık konusunda sıkıntı yaşamadım 1 saatin sonunda elim alıştı normalde uçluyla nasıl soru çözüyorsam aynı şekil çözmeye devam ettim. bu yuzden gereksiz olduguna karar verdim. uçlu kalemime dönüyorum, sadece sınavdan 1 hafta önce ve denemelerde kurşunkalem kullanmak ufak bir detay icin yeterli fazlası abartı.
En Beğenilen Yanıtlar

çok gereksiz bir detay olduğunu düşünüyorum, sınav anında elinizde sivri odun altınıza da tabure verseler aklınız onlarda değil önünüzdeki soruda oluyor. bu tür şeylere takılmak yerine konu bitirin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X