Şimdi Ara

Kurstaki hoşlandığım kızdan çekiniyorum (Edit 3 Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
4
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 19, bu yaşıma kadar sevgilim olmadı. Kursta bir kızla göz göze geliyoruz sürekli (besyo) kursu sürekli aktivite olan bir kurs
    Kızların hepsine arkadaşça davranmayı kendime içselleştirmişim. Yanlışlarında yardımcı falan oluyorum bu olağan bir durum ama, hoşlandığım kızla bir türlü irtibat içerisine giremiyorum.
    Kızı kendime nasıl çekebilirim? Kız konusunda tecrübesi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Edit: Bugün idman bittiğinde, poşetimi alıp ayrılıyordum salondan. Tekrar göz göze geldik tam indiğim yerde duruyordu.
    Lavobaya uğradım, son kez kendime çeki düzen verdim falan tam çıkacakken bi kapı sesi duydum. Sanki açılır ve kapanır gibi oldu.
    Bir de baktım karşımda o kız. Beni görünce geri adım atmış gibiydi. Bende hiçbir şey demeden çıktım.
    Çıktığımda onu bekliyor pozisyonundaydım bir sıra vardı oturdum ciddi ciddi bekliyordum
    Bu içeride bi 5 dakika kadar oyalandı çıktığında bu kadar süslenmene gerek yoktu diyip hafiften güldüm o da tam bir şeyler söyleyecekken gidiyo musun diye sordum, evet dedi. Bende beraber gidelim o zaman diyerekten kalktım.
    Yoruldun mu bugün ? Nerede oturuyorsun gibi sorular sordum en başta. O da söyleyip ardından bana aynı soruları yöneltti.
    2 gün önce tesadüfen bir düğünde karşılaşmıştık yaşadığım yerden 2 km uzaklıkta. Tahmin ediyim diyerek orasını söyledi falan.

Yoruldun mu diye sorduğumda, en sona saniyeli parkurlar koyuyorlar ya aç olduğumdan enerjim düşüyor dedi. Bende açsan birlikte yemek yiyebiliriz dedim. O da yok ya eve gidince yerim dedi. Sen bilirsin bedava yemeği kaçırdın dedim. Yok ya ben öderim dedi. Bende hani ilk ya bunda ben sıkıntı etmem dedim. O da olmaz öyle şey ilkinde de ben bi sonrakinde de ben gibisinden konuştu diğer kızlara benzemediğini ima etmeye çalıştı burada. Bende peki dedim.
    Konuştuk ettik falan sağlık meslekte okumuş bu, puanı da bu sene gayet iyi gelecekmiş peki neden sağlığa yönelmedin gibisinden mesleki sorular işte sıradan şeyler.. Durağa yakınken koluna hafifçe dokunup gerçekten açsan bir şeyler yiyebiliriz bak dedim. Yok gerçekten istemiyorum dedi. Bende sen bilirsin dedim. Tam durağa gidecekken bineceği otobüs denk geldi, ayrılırken buraya kadar geldik ama ben gitmek zorundayım dedi. Tamam sıkıntı yok dedim. Aslında burada, niye bu kadar acelen var desem daha iyi olabilirmiş ama sonradan aklıma geliyor işte mal kafa.
    Neyse giderken, adın neydi dedim söyledi bende söyledim memnun oldum falan görüşürüz dedim. İlerisini getiremedim.

Aslında yanında biraz resmi davranmak yerine eğlenceli davranabilseydim, bu kadar erken ayrılmayacağını falan düşündüm.
    Her defasında bunu yapıyorum ama eğlenceli biri olmadığım için kızı sıkıyorum.
    Yarın idmandayken, sürekli irtibat kurmak yerine ara ara konuşacağım belki işe yarar. Hatta, dün acelen vardı yemek yiyemedik bugün benimle kahve içme sözü vermiştin giderken falan mı desem. Unuttun mu şaka yapıyo musun gibi şeyler söylemek var. Sizce çok mu kötü durur. Kız buna karşılık kafan mı güzel gibisinden şeyler söyleyecek bir kız değil yani tanışma evresinde bunu anladım.
    Artık ara ara aklıma gelişi bile hoşuma gidiyor. Sizce nasıl davransam onu elde edebilirim beyler taktik verin lütfen:(

Edit 2:
    2 gündür göğsümdeki ağrıdan dolayı kursa gitmiyordum. Bugün gittiğimde hiçbir irtibatta bulunmadım.

Kurs bittiğinde açma-germe yapıyordu yerde, tam yanından geçerken kolay gelsin dedim sonrasında poşetimi alıp üstümü değiştirmeye gittim.
    Üstümü değiştirdikten sonra şişemdeki suyun bittiğini farkettim tuvaletin yan kısmında arıtma var oraya doldurmaya gidecekken, tuvalette arkası dönük bir biçimde aynaya bakıyordu. Bende arkamı dönerek suyu doldurdum. Dolduğunda, önünden gideyim belki laf atar diye hemen kalktım o da tam da tuvaletten çıkıyordu şansa bak

Naber ? dedi. Bende iyiyim sen nabıyosun dedim. Sonra bana şuraya giden otobüslere binicem de nereden binebilirim biliyo musun dedi.
    Bende; gel beraber gidelim bende gideceğim dedim. Nasıl yani dedi. Sen ineceğin yerde inersin, benimde işlerim var zaten dedim. Hadi gidelim derken, yanımıza kurstan bir çocuk daha geldi. 3 kişi ilerliyorduk. Bu benim kartımda para da yok onu doldurmam lazım dedi. Bende salla dedim bir dahaki sefere sen basarsın dedim.

Bu büfeye girmeye çalıştı ben hayır girmeyeceksin falan dedim. O da nereden geliyor bu bonkörlük dedi. Bende bonkörlükle ne alakası var ne diye zaman harcıycaz. Döndüğünde kendi kartına doldurursun dedim. Bir dahaki gidişimizde sen bana basarsın falan.
    Bu inat yaptı, büfeye girdiğinde gülerek çıkıp yüklemiyorlarmış dedi. Ben sana demedim mi bu sefer de ben sana kart basmıyorum dedim.

Neyse durağa geçtik falan, o ara gölgelik alanda briket taşı vardı. Ben direkt oturdum.. O ara da kursun tamamı otobüse binmek için karşıdan geliyordu. Yanıma arkadaşım oturdu, yer kalmadı. Bende, istiyorsan gel otur dedim Oraya mı diyerek gülümsedi bende evet sığarsın sen buraya dedim. Kurstan başka bir çocuk bunun yanına yanaştı, telefonunla oynayıp rahatsız ediyordu. Rahat bırak beni ya diyip gülüyordu kız.
    O ara kıskanırmış gibi bir hava yapmadım. Sonrasında otobüs geldiğinde, kartı olmayanlar binmesin senin kartın yok nasıl bineceksin falan dedim o da para uzatıcam dedi. Al hadi al diyip kendi kartımı verdim. O ara bir baktım kendisine basıp bana kartı verdi. Orada diyecektim bana neden basmıyorsun falan. Önümde 1 kişi daha vardı belki de bu yüzden yaptı ama zoruma gitti orda
    Bu direkt bir yere oturdu, bende onun yerine gitmek yerine arkadaşlarla falan durdum. Bu rahatsız eden çocukta, ayakta onun yanındaydı ne konuştular ettiler bilmiyorum. Tam inecekken bana dönüp bir şey demeden baktı. Bende ona baktım o ara falan. Bu şekilde oldu. Arada bir faillediğimi hissediyorum ama yarın, bir daha kart vermeyeceğim sana bana neden basmadın diyeceğim. Bakalım ne tepki vericek.

Edit 3: Bugün kursta hiçbir irtibatta bulunmadık. Ne selam ne sabah ne de giderken güle güle dedik birbirimize. Bu diğer yazılan dediğim çocuğun, kızı birkaç kez güldürdüğünü gözlemledim. Ondan sonra da önüme döndüm zaten muhattap olmadım. Çıkışta da denk gelmedik. Anlaşılan kızı kaptırdım beyler. Bu yaşıma kadar sevgili yapmadığımdan olsa gerek. Loserlık başa bela. Bi gelişme olursa editlerim.

Bu arada kurs haftasonları tatil hiçbir şekilde göremiyorum yani kızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richierich59 -- 14 Temmuz 2018; 1:48:50 >

• Korkma delikanli insan yemez onlar

Git ve derdini söyle en fazla ilgilenmiyorum der daha ne dicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Korktuğumdan değil de, direkt söylemek pek cazip gelmiyor açıkçası
  • Bosver yani zaten reddedecek. Kizlarin bir teklifi kabul ettigi gorulmemistir.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Yapan yapıyor ama hocam
  • Bu durumun çaresini biliyorum isteyenler özele gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 7 Temmuz 2018; 19:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplayayım inşallah bi çıkar yol bulurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında araya 2 lafımdan 1' i yemek yiyelim gibi olmuş ama durum öyle değil arkadaşlar. Arada uzun süre boyunca farklı şeylerden konuşmuştuk.
  • 19 yaşına kadar sevgilin olmadıysa çekici değilsin. O kızın ise imkanları bol. Boşa kendini rezil etme.

davetlisinhttps://forum.donanimhaber.com/turk-inceller-kulubu-asla-sevgilisi-olamamis-ve-olamayacaklar--133746315

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 9 Temmuz 2018; 21:4:48 >
  • Git ve onu yalamak istediğini söyle.
  • İyi gidiyorsun evlat ama bir yerde büyük saçmalayıp her şeyi mahvedeceğini hissediyorum. 2 kere düşün 1 kere davran. Hatta sen 3 kere düşün.

Sana güveniyorum. Em oni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-316FE44FA

İyi gidiyorsun evlat ama bir yerde büyük saçmalayıp her şeyi mahvedeceğini hissediyorum. 2 kere düşün 1 kere davran. Hatta sen 3 kere düşün.

Sana güveniyorum. Em oni.
    Valla hocam bir yerde ilgisini çekecek bir hamle yapsam kız bende gibi hissediyorum ama sürekli yanlış anlaşılmaktan loser olduğum için bu kızı da elimden kaçırırsam gerçekten ağlarım yani.
  • yup
  • 1. "Tamam sıkıntı yok dedim" niye sıkıntı yok dedin ki?

2. "Bugün benimle kahve içme sözü vermiştin giderken falan mı desem. Unuttun mu şaka yapıyo musun" olm kızsızlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız mı lan

3. bak 78723823782. defa soruyorum, açsan bir şeyler yiyelim

"sen bilirsin bedava yemeği kaçırdın" kısmında iyi cevap vermişsin. güzel olmuş

• gayet güzel ilerlemişsin tebrik ederim.

• quote:

mek yiyebiliriz dedim. O da yok ya eve gidince yerim dedi. Sen bilirsin beda

quote:

quote:

• Konu sahibi "nasıl elde edebilirim" diye soruyor.

Saçma sapan romantik fikirler vermeyin.

Zurnaya üfletmek istiyor arkadaş kavşaktan dönüşü değil düz yolu tarif edin.
  • Daha kızla tanışmadan yemeğemi davet ettin. Önce bir tanış tanı arkadaş ol sonra olacağı varsa olur.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.