Şimdi Ara

Kurs 90 lira harc istiyor? (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün kurstan aradılar 90 lira istediler ancak olması gereken fiyat 60 lira.

2 arkadaşım bu sene aldı biri 50 diğeri 60 yatırdım diyor. İnternete baktım herhangi bir zam yok.

Bunlar beni öpmeye mi çalışıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin

Vakıfbank'tan yatırılıyor mu?

Şu aralar 5 liraya bile ihtiyacım var , kursa fazladan 30 lira veremem. 30 lirayı yola atarım yine de kursa vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

quote:

Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin

Şu aralar 5 liraya bile ihtiyacım var , kursa fazladan 30 lira veremem. 30 lirayı yola atarım yine de kursa vermem.

Hangi bankalar alıyor bilmiyorum ama gişelerden bu işlemler olmuyor onu biliyorum ATM'den yatırmak gerekir. Devletin bankalarından olur sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

quote:

Hangi bankalar alıyor bilmiyorum ama gişelerden bu işlemler olmuyor onu biliyorum ATM'den yatırmak gerekir. Devletin bankalarından olur sanırım.

Yazılı sınav ücretini Vakıfbank ATM'den yatırmıştım , umarım direksiyon sınav ücreti de oradan yatırılabilir.

Yarın bakacağım , teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.