Bildirim
Kurs 90 lira harc istiyor? (yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Cruzer26
Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin
Vakıfbank'tan yatırılıyor mu?
Şu aralar 5 liraya bile ihtiyacım var , kursa fazladan 30 lira veremem. 30 lirayı yola atarım yine de kursa vermem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kızagan
quote:
Kendin yatırabilirsin harç ücretini. Bazı kurslar bu konuda biraz çakal oluyor niye bizden yapmadınız derslerse bankada çalışan arkadaş vardı borç aldım ondan yaptırdım filan dersin
Şu aralar 5 liraya bile ihtiyacım var , kursa fazladan 30 lira veremem. 30 lirayı yola atarım yine de kursa vermem.
Hangi bankalar alıyor bilmiyorum ama gişelerden bu işlemler olmuyor onu biliyorum ATM'den yatırmak gerekir. Devletin bankalarından olur sanırım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kızagan
quote:
Şu aralar 5 liraya bile ihtiyacım var , kursa fazladan 30 lira veremem. 30 lirayı yola atarım yine de kursa vermem.
Hangi bankalar alıyor bilmiyorum ama gişelerden bu işlemler olmuyor onu biliyorum ATM'den yatırmak gerekir. Devletin bankalarından olur sanırım.
Yazılı sınav ücretini Vakıfbank ATM'den yatırmıştım , umarım direksiyon sınav ücreti de oradan yatırılabilir.
Yarın bakacağım , teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X