Şimdi Ara

Kürek kemigi agrisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam kurek kemii agrisini nasi gecirebilirim cok sinir bozucu ve pis bi agrisi var kafami one egemiyorum. Nasil egzersiz yapabilirim veya neler yapabilir lutfen konuyu gormezden gelmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayni sorun bende var. bu agri bende 4 senedir var fakat son 1 yildir cok siddetli hale geldi.. 1.5 senedir spor yapiyorum hala gecmedi.. sirtimi, o omurilik kemiginin yanini duvara falan dayadigimda bir nokta var orası cok agriyor ve her sirtimi dayayip kendimi ittirdigimde kıtlıyor. bazen kıtlamıyor fakat kıtlayacakmıs gibi oluyor.. bu agri boynuma da vuruyor.. sorun sizde de ayni mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

ayni sorun bende var. bu agri bende 4 senedir var fakat son 1 yildir cok siddetli hale geldi.. 1.5 senedir spor yapiyorum hala gecmedi.. sirtimi, o omurilik kemiginin yanini duvara falan dayadigimda bir nokta var orası cok agriyor ve her sirtimi dayayip kendimi ittirdigimde kıtlıyor. bazen kıtlamıyor fakat kıtlayacakmıs gibi oluyor.. bu agri boynuma da vuruyor.. sorun sizde de ayni mi ?

evet kütlemiyor ama kafamı öne eğince çok ağrıyor eğemiyorum ama basketbol oynuyorum hiç bi ağrı olmuyor. Ama öyle boş oturunca çok ağrı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.