Şimdi Ara

Kurdela sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzkusak

quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

[size=4]KURDELAAA

sanki nakış yapıyorum birader :D nereden bilecem kurdela kurdale kurdele herşeyi yazmışlar google da baktım hepsi doğru :D

doğru yazılışı kurdela dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Forumda bayan varmı?

Forum kız listesi diye arama yaparsan bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Forumda bayan varmı?

Forum kız listesi diye arama yaparsan bulursun.

Bizim LoL forumunda ? hadi canım ? Yalarunn.
  • 100 dost canlısı
    75yardımsever
    150 takım çalışması
    80 onurlu rakip
    halen yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Benim de 17 de geldi, ama şuan sıfırlandı.

sana gelmesi gereksizdi iyi olmuş
  • Euw'da 40'ta almıştım. Diğer taraftan tr serverinde 100'ü görüp alamayan arkadaşım da var. Bildiğim kadarıyla arkadaş listenizdekilerin verdiği honor pointler görünse de kurdele için etkisi yokmuş.
  • 300 takım çalışması var hala birşey gelmedi. ban yemedim bir kere bile.
  • 3 kere ban yedim. Takım çalışmam : 100 ü geçti Onurlu Rakip : 60 üstü

kurdele geldi.
  • Banada sari kurdele verilmis

12 Friendly, 7 helpful, 26 teamwork ve 19da honorable var banada sari kurdele vermisler sari olunca anlami ne oluyor? bulamadim anlamini. Bu honorlar monorlar bu ise mi yariyor? level 15im
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Banada sari kurdele verilmis

12 Friendly, 7 helpful, 26 teamwork ve 19da honorable var banada sari kurdele vermisler sari olunca anlami ne oluyor? bulamadim anlamini. Bu honorlar monorlar bu ise mi yariyor? level 15im

Hepsinden belli bir sayıda toplayınca geliyor diye biliyorum. Bir işe yaradıkları yok. Riot flamerları durdurmak için yaptı, herkes 2 hafta uslu durdu kurdela almak için ve modası geçince herkes flame yapmaya geri döndü.
  • bir kere yeşil sonra mavi sonra tekrar yeşil gelmişti. Gitti sonradan. Yazdıklarının en az 3 katı puanım var, şu an yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Hepsinden belli bir sayıda toplayınca geliyor diye biliyorum. Bir işe yaradıkları yok. Riot flamerları durdurmak için yaptı, herkes 2 hafta uslu durdu kurdela almak için ve modası geçince herkes flame yapmaya geri döndü.
    Bu gun baktim sari ve mavi vermisler :) sari icin takim lideri, yonetmesi tarzinda seyler icin odullendirmisler. Mavi yolg ostericiliginden filan verilmis, en iyi oynayanlardan bile daha cok tebrik almisim o yuzden.

Ben ciddi oyuncu degilim hatta level 15 olama ragmen bir cok seyi bilmiyorum ama fairplay onemli tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Bu gun baktim sari ve mavi vermisler :) sari icin takim lideri, yonetmesi tarzinda seyler icin odullendirmisler. Mavi yolg ostericiliginden filan verilmis, en iyi oynayanlardan bile daha cok tebrik almisim o yuzden.

Ben ciddi oyuncu degilim hatta level 15 olama ragmen bir cok seyi bilmiyorum ama fairplay onemli tabi

Bende hiç kurdele yok, itina ile flame yapıyorum. Küfür etmeden flame yapınca bir şey demiyor Riot. Uyarı bile almadım daha ama bir kaç kişiye rage quit attırmışlığım var

• Flame ne oluyor? bende arada oyundan cikip birakiyorum bir kere ban atmislar zaten oyuna girmiyordum fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 30 Mayıs 2013; 22:45:57 >
  • 400 kusur tane takım çalışması var arkadaşımda gelen giden bir şey yok :D
  • quote:

Flame ne oluyor? bende arada oyundan cikip birakiyorum bir kere ban atmislar zaten oyuna girmiyordum fazla

Adamlara kızmak işte. Genelde hakaret ve küfür ederek.
  • 50 de geldi bana . 3-4 hafta sonra gittiği gibi geri geldi.
    Sonra 1-2 hafta boş geçirdim.Bugün girdim yine geldi 60 onur puanı olması lazım şuan.Anlam veremedim sisteme.
  • dost canlısı : 71
    yardımsever: 125
    takım calısması: 291
    onurlu rakip: 81

Daha ban almış değilim ama gelmedi birşey.En sonunda ticket atacagım bize işlemiyor herhalde sistem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 31 Mayıs 2013; 1:12:07 >
  • Baydır kırmızı vardı, sonra o yeşile döndü, sonra tekrar kırmızı oldu. Değişik şeyler hep.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.