Şimdi Ara

Kurbanlık etler yeşil oldu. [SS geldi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
98.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güldüm hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş az önce Cüneyt Asan'i izliyordum. Adam kesilen eti dogrudan buzluga atmayin diyordu çünkü kesilen et sıcak oldugundan ve hemen buzluga konulurken sok etkisi yarattigindan bir seyler oluyordu ama ahfhajf ne olduguni unuttum ama yesillenmesinin nedeni bu degildir herhalde. Neyse bu da ek bi bilgi olsun iste hadi bbb :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilo et var şimdi? Üzüldüm yenmez artık onlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 saat bekleyen bir kurban eti dolaba gayet de koyulabilir. Çok ilginç acaba ete enjekte edilmiş bişeyler mi vardı hayvanlarda? Şüpheli bir durum.
  • G A N D A L F kullanıcısına yanıt
    Dışarıda 12 saat beklettik diyorsun da, nasıl beklettiniz, poşet içerisinde miydi yoksa açıkta mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dahaki sefere buzdolabı poşeti kullanırsınız artık cimriliğiniz sonucu et mundar olmuş

• Yeşil kısmı kesip pişirin joe. Bişey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz etleri getirdi astik dik olarak sonra soğumasını bekledik soğuduktan sonra kasap geldi parçaladı çekildi dolaba kondu eğer etler sıcak iken dolaba girdiyse böyle birşey çıkmış a bilir yada etlerin dik tutulması gerektiğini duydum bundan dolayı birşey olmuş olabilir

• kurbanınız kabul edilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Bizim burda koyuncu ve koyun koç eti satan çiftlik kasabı var , biz bundan taze diye kiloyla et alıyorduk.son zamnlarda et çanuk kokmaya falan başladı , dayıma sordum besili olsun diye hormon takviyesi yapıyormuş, bi gece bunu ağıra gittik , ağırın kapısıda sağlam kapı tahtadan değil , içeri girdiğimizde inanamadık ,ağırda disko topu dönüyor zebaniler çubukta striptizlik yapıyor , inekler kucak dansı koçlar ise arkada moonwalk yaparak eniviçi vokke diyorlardı.horman içte hayvanı böyle yapar.

Arada zebani de yedik

• hayvanları yahşice öldürdüğünüz için zeboşlar peşiniizi bırakmamış olabilir.
  • önceden kurban bayramı kışa denk gelirdi. gelecek yıllarda yaza denk gelicek ve daha çok et bozulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Dışarıda 12 saat beklettik diyorsun da, nasıl beklettiniz, poşet içerisinde miydi yoksa açıkta mı?

Dışarda 12 saat tepsilerde bekledi. Daha sonra poşet içinde dolaba koyduk. Her yıl böyle yaparız ilk kez oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Kaç kilo et var şimdi? Üzüldüm yenmez artık onlar.

Et kalmadı hocam. Attık hepsini

• Hocam bana verseydiniz keşke , ziyan olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: G A N D A L F

quote:

Geçmiş olsun yapacak bir şey yok o zaman artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G A N D A L F

quote:

Geçmiş olsun yapacak bir şey yok o zaman artık.

Sagolun :)

• Hocam Tüm etleri ayrı ayrı poşetlemeniz gerekiyor denilmiş genelde,benim aklıma gelen başka birşey hormon verilmiş olabilirler.Geçmiş olsun.
  • Bekletip koyun yazmış herkes ama o bekletmenınde suresi var. Yazın zaten havalar sıcak. Bırde araba bagajında vs kaldıysa et mıkroplanmıştır. Yazın 3-5 saati geçmemeli yenı kesılen et. Ardından dolaba konmalı.12 saat etın bozulmasına sebep olmuştur.

• ailenle bölüşmüşsünüz işte bu yüzden etler bozuldu kurban kabul olmadı kurban kesen bir kişi kendi kurban etini yiyemez fakirlere dağıtır ihtiyacı olanlara dağıtır günaha girmişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.